ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελευσίνα: 44χρονη σκότωσε τη μητέρα της όταν πάρκαρε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα δύο μεγαλύτερα αεροδρόμια της Βρετανίας, Χίθροου και Γκάτγουικ παρήγγειλαν αμυντικά συστήματα στρατιωτικού τύπου, αξίας πολλών εκατομμυρίων λιρών για να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο των μη επανδρωμένων, τηλεχειριζόμενων αεροσκαφών, μετά το χάος που προκάλεσαν αυτά τα drones τον περασμένο μήνα στο Γκάτγουικ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Times, ο υπουργός Μεταφορών Κρις Γκρέιλινγκ συναντήθηκε με ηγετικά στελέχη της αστυνομίας, της πολιτικής αεροπορίας και των ενόπλων δυνάμεων για να συζητήσει το θέμα αυτό.
Τα αεροδρόμια Χίθροου και Γκάτγουικ δεν έχουν σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές.
Τα drones προκάλεσαν χάος στο Γκάτγουικ τον περασμένο μήνα, ανατρέποντας τα ταξιδιωτικά σχέδια χιλιάδων ανθρώπων, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.
Ο υπουργός Ασφάλειας Μπεν Γουάλας δήλωσε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας της Βρετανίας διαθέτουν συστήματα εντοπισμού που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν σε όλη τη χώρα για να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος από αυτά τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, το υπουργείο Άμυνας έχει πλέον απομακρύνει τα συστήματα ασφαλείας από το αεροδρόμιο Γκάτγουικ.























































