ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ενός αποτρόπαιου εγκλήματος που έλαβε χώρα γύρω στις τρεις ώρα Ελλάδας (13.00, ώρα Αγγλίας), έχει εξαπολύσει η Μητροπολιτική Αστυνομία στη Βρετανία.
Ένας άντρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, μπροστά στους δεκάδες τρομοκρατημένους επιβάτες της αμαξοστοιχίας που κάλυπτε τη διαδρομή από το Guilford στο Λονδίνο, έναν άλλον άντρα, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή πριν καταφτάσουν στο σημείο του εγκλήματος οι διασώστες-γιατροί.
Σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία, στις 12.58 τοπική ώρα, έλαβαν αναφορά για έναν άντρα που μαχαιρώθηκε μπροστά σε πολλούς επιβάτες, ενώ η αμαξοστοιχία κάλυπτε τη διαδρομή από το Guilford στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην περιοχή Waterloo.
Η ιατρική ομάδα των επειγόντων περιστατικών έσπευσε στον πλησιέστερο σταθμό από το σημείο που συνέβη το έγκλημα και συγκεκριμένα στον σταθμό Horsley.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας που μαχαιρώθηκε ήταν περίπου 50 ετών και κατέληξε πριν το τρένο φτάσει στον σταθμό και του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Το θύμα έφερε ένα και μοναδικό κτύπημα από μαχαίρι, γεγονός που ενδεχομένως να σημαίνει ότι ο δράστης ήταν επαγγελματίας εκτελεστής.
Ο δολοφόνος του 50χρονου διέφυγε, με την Αστυνομία να έχει επισημάνει την περιοχή γύρω από το Clandon ως το πιθανότερο καταφύγιό του.























































