ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ευτυχής με την ιταλο-πολωνική πρωτοβουλία για την συγκρότηση αντιμεταναστευτικής συμμαχίας, που επικυρώθηκε κατά την συνάντηση του Γιάροσλαβ Κατσίνσκι, του επικεφαλής του υπερσυντηρητικού αντιευρωπαϊκού κυβερνώντος κόμματος της Πολωνίας PiS, με τον Ματέο Σαλβίνι, τον ηγέτη της ακροδεξιάς Λέγκα, στην Βαρσοβία, είναι ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν.
Ο Όρμπαν «θα ήθελε πολύ να δει τα αντιμεταναστευτικά κόμματα να κερδίζουν την πλειοψηφία των εδρών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο» κατά τις εκλογές του Μαΐου και ελπίζει ότι αυτό θα πυροδοτήσει αντίστοιχες εξελίξεις και στα εκτελεστικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως σημειώνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Στόχος της Ουγγαρίας είναι κατ΄αρχάς η διασφάλιση μίας αντιμεταναστευτικής πλειοψηφίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην συνέχεια στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και αργότερα, καθώς οι εθνικές εκλογές θα αλλάζουν το τοπίο της ευρωπαϊκής ηπείρου, στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, όπου οι ηγέτες των κρατών μελών λαμβάνουν τις σημαντικότερες αποφάσεις, όπως δήλωσε ο Ορμπάν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, εγείροντας και πάλι το ανύπαρκτο για την Ουγγαρία θέμα της μετανάστευσης την ώρα που η Βουδαπέστη και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας σείονται από τις επαναλαμβανόμενες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις κατά των επιθέσεων της κυβέρνησης Ορμπάν κατά του κράτους δικαίου και των θεσμών της αστικής δημοκρατίας.























































