ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο σύνδεσμος φιλάθλων «Komiti Skopje» της «Βαρντάρ» της Βόρειας Μακεδονίας -τυπικά ακόμα για την Ελλάδα «ΠΓΔΜ»- απειλεί με θάνατο τους 81 βουλευτές που ψήφισαν την Παρασκευή στα Σκόπια τις συνταγματικές αλλαγές.
«Η μητέρα μας μόλις βιάστηκε από 81 μανιακούς», αναφέρουν οι Σκοπιανοί φίλαθλοι της «Βαρντάρ» και προειδοποιούν ότι «όλοι τους θα λογοδοτήσουν σε λαϊκό δικαστήριο».
«Ακόμη και στους τάφους τους δεν θα βρουν την ειρήνη» οι 81 βουλευτές και τονίζουν ότι «δεν συγχωρούμε την προδοσία».
Σημειώνεται ότι και η Νέα Δημοκρατία στην Ελλάδα δίνει γραμμή στους τραμπούκους της να απειλούν με θάνατο δεξιούς βουλευτές που θέλουν να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Για μια ακόμη φορά η Νέα Δημοκρατία ταυτίζεται με τους κομιτζατζήδες της ΠΓΔΜ στη ρητορική και στις θέσεις.
























































