Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αχόρταγη παντρεμένη δασκάλα «το έκανε» με δύο μαθητές της

Αχόρταγη παντρεμένη δασκάλα «το έκανε» με δύο μαθητές της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μία αχόρταγη δαασκάλα γυμνασίου στο Μίτσιγκαν έβγαλε γούστα με δύο μαθητές της αφού τους αποπλάνησε και «το έκανε» μαζί τους.

Πλέον η 26χρονη εκπαιδευτικός και παντρεμένη είναι αντιμέτωπη με πολυετή ποινή κάθειρξης.

Η Kathryn Houghtaling απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα από τη θέση της καθηγήτριας φυσικής του Γυμνασίου του Ρότσεστερ, μετά από καταγγελία που έκανε λόγο για ερωτικές επαφές της 26χρονης με δύο αγόρια, 16 και 17 ετών.

Η διεύθυνση του σχολείου ειδοποίησε άμεσα τις αρμόδιες Αρχές και εις βάρος της νεαρής γυναίκας ασκήθηκε δίωξη για την αποπλάνηση και τη σεξουαλική κακοποίηση των δύο εφήβων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι ανάρμοστες επαφές σημειώθηκαν εκτός του σχολικού χώρου και ωραρίου, σε αυτοκίνητα ή ακόμα και στα σπίτια των οικογενειών των θυμάτων, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις περιλάμβαναν και τη χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών.

Η 26χρονη, που οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, αρνείται κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης.

Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη την Παρασκευή, έχοντας καταβάλει εγγύηση 200.000 δολαρίων και έχοντας λάβει τη ρητή εντολή να μην προσεγγίσει ούτε τα θύματα ούτε τους πρώην εργοδότες της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή 05/12 λόγω της κακοκαιρίας «Byron»

Οι Αμερικανοί ανέπτυξαν ειδική δύναμη κρούσης ντρόουν LUCAS στη Μέση Ανατολή

Συνάντηση Πούτιν-Γουίτκοφ: Χωρίς συμφωνία, αλλά χαρακτηρίστηκε «χρήσιμη και εποικοδομητική» από το Κρεμλίνο

Τραμπ έτοιμος να πατήσει το κουμπί: Σύντομα θα χτυπήσουμε και το εσωτερικό της Βενεζουέλας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr