ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντρέι Ντούντα, Πολωνία,


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»! 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας ηλικιωμένος συνελήφθη στη Βαρσοβία αφού έκανε ένα απειλητικό τηλεφώνημα σε μια κοινωνική υπηρεσία, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του δημάρχου της πόλης Γκντασκ, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία της Πολωνίας.
Σύμφωνα με την ανάρτηση της Αστυνομίας στο Twitter, πρόκειται για έναν 72χρονο ο οποίος είπε ότι «ο επόμενος που έχει σειρά» να σκοτωθεί είναι ο πρόεδρος της χώρας, Αντρέι Ντούντα.
Λίγο νωρίτερα, ο Πολωνός πρόεδρος έκανε έκκληση για ενότητα του λαού απέναντι στη βία, τονίζοντας ότι πολλοί Πολωνοί είναι ενωμένοι, παρά τις πολιτικές διαφορές τους, γιατί «επιθυμούν να κάνουν το καλό».
Ο δράστης της δολοφονίας του δημάρχου είναι ένας 27χρονος που αποφυλακίστηκε τον περασμένο μήνα αφού εξέτισε ποινή 5,5 ετών για απόπειρα ληστείας σε τράπεζα.
Οι Αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία του, σύμφωνα όμως με τοπικά μέσα ενημέρωσης το μικρό του όνομα είναι Στέφαν.
Το πολωνικό πρακτορείο ειδήσεων PAP μετέδωσε ότι ο νεαρός είχε νοσηλευτεί στη φυλακή του νοσοκομείου με σχιζοφρένεια, χωρίς όμως να κατονομάσει την πηγή του.























































