ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντρέι Ντούντα, Πολωνία,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας ηλικιωμένος συνελήφθη στη Βαρσοβία αφού έκανε ένα απειλητικό τηλεφώνημα σε μια κοινωνική υπηρεσία, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του δημάρχου της πόλης Γκντασκ, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία της Πολωνίας.
Σύμφωνα με την ανάρτηση της Αστυνομίας στο Twitter, πρόκειται για έναν 72χρονο ο οποίος είπε ότι «ο επόμενος που έχει σειρά» να σκοτωθεί είναι ο πρόεδρος της χώρας, Αντρέι Ντούντα.
Λίγο νωρίτερα, ο Πολωνός πρόεδρος έκανε έκκληση για ενότητα του λαού απέναντι στη βία, τονίζοντας ότι πολλοί Πολωνοί είναι ενωμένοι, παρά τις πολιτικές διαφορές τους, γιατί «επιθυμούν να κάνουν το καλό».
Ο δράστης της δολοφονίας του δημάρχου είναι ένας 27χρονος που αποφυλακίστηκε τον περασμένο μήνα αφού εξέτισε ποινή 5,5 ετών για απόπειρα ληστείας σε τράπεζα.
Οι Αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία του, σύμφωνα όμως με τοπικά μέσα ενημέρωσης το μικρό του όνομα είναι Στέφαν.
Το πολωνικό πρακτορείο ειδήσεων PAP μετέδωσε ότι ο νεαρός είχε νοσηλευτεί στη φυλακή του νοσοκομείου με σχιζοφρένεια, χωρίς όμως να κατονομάσει την πηγή του.























































