Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Bρετανίδα παντρεύτηκε Ινδό και ο ανάπηρος άντρας της τη βίαζε με οδηγίες της μάνας του

Bρετανίδα παντρεύτηκε Ινδό και ο ανάπηρος άντρας της τη βίαζε με οδηγίες της μάνας του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Γάμος, Ινδία ή Μπάρατ,

Μια ιστορία σύγχρονης σκλαβιάς βίωσε η Sunny Angel, θύμα αναγκαστικού γάμου με έναν Ινδό με διανοητικά προβλήματα, με τη μητέρα του να παίζει κυρίαρχο ρόλο στη μεταξύ τους σχέση.

Μετά τον εξαναγκασμό της σε γάμο, η κοπέλα βιάστηκε από τον γαμπρό, ο οποίος ήταν τρομοκρατημένος, ενώ η μητέρα του του έδινε οδηγίες από την πόρτα. Όταν μάλιστα τελείωσε, ο σύζυγός της πήγε στη μητέρα του και τη ρώτησε: «Το έκανα τώρα, μπορώ να έχω σοκολάτα;»

Όπως μεταδίδει η βρετανική Mirror, ο γαμπρός φέρεται ότι είχε «διανοητική ηλικία παιδιού» και ότι τον καθοδηγούσε η μητέρα του που βρισκόταν δίπλα από την πόρτα για να βεβαιωθεί ότι ο γάμος ήταν «ολοκληρωμένος».

Η Sunny, που τότε ήταν μόλις 20 ετών, καταγγέλλει ότι ο τότε σύζυγός της έβλεπε πορνογραφικές ταινίες με τη μητέρα του, προκειμένου να μάθει πώς να έχει ερωτική επαφή και να της φέρει «εγγονό».

Σύμφωνα με τη Sunny, δεν έπεσε θύμα βιασμού μόνο την ημέρα του γάμου, που ήταν η πρώτη από πολλές επιθέσεις -με την πεθερά της να στέκεται απέξω «κάθε φορά που κάναμε σεξ».

Παραδόξως, υποστηρίζει ότι δεν κατηγορεί τον «ευάλωτο» πρώην σύζυγό της, λέγοντας ότι πολλά άτομα με αναπηρία είναι ευάλωτα και αναγκάζονται από τους γονείς τους να βιάσουν, όπως έκανε κι αυτός.

«Φερόταν όπως του έλεγε η μητέρα του»

Τώρα, η Sunny είναι 40 ετών και ζει στη Βρετανία και υποστηρίζει ότι ο τότε σύζυγός της είχε εντολές να της επιτεθεί. «Το έβλεπα στα μάτια του ότι δεν ήθελε να με βιάσει ή να με χτυπήσει», είπε στην Sun για τον πρώτο βιασμό, που έγινε στα τέλη του 1990.

Μιλώντας για την πρώην πεθερά της, η Sunny λέει: «Έλεγε ότι θέλει έναν εγγονό, πρέπει να το κάνεις και κάθε φορά που κάναμε σεξ καθόταν έξω από την πόρτα λέγοντάς του τι να κάνει, ήταν λες και βρισκόταν κάτω από εντολές».

Μάλιστα, για τον πρώην σύζυγό της υποστηρίζει ότι δεν ήθελε καν να την δει γυμνή, καθώς έδειχνε πραγματικά να φοβάται.

Η Sunny, που μεγάλωσε ως ινδουίστρια, έγινε «ζευγάρι» με τον πρώην άντρα της επειδή το αποφάσισαν οι γονείς τους, που ξεκίνησαν να σχεδιάζουν τον γάμο τους όταν ήταν 19 ετών. Τότε, ο αναγκαστικός γάμος δεν ήταν παράνομος, όπως είναι σήμερα.

Μίλησαν για πρώτη φορά στον γάμο τους

Η κοπέλα μάλιστα θυμάται ότι ο τότε 25χρονος υποσχόταν ότι θα της φέρεται σαν πριγκίπισσα και της έστελνε ερωτικά γράμματα, τα οποία τελικά έγραφε η μητέρα του. Στην πραγματικότητα, ο πρώην σύζυγός της, που τον αποκαλεί με το ψευδώνυμο Ajay που επίσης ζούσε στη Βρετανία, δεν μπορούσε ούτε να γράψει, ούτε να διαβάσει.

«Όταν με έπαιρνε τηλέφωνο, τελικά κάποιος άλλος τηλεφωνούσε και προσποιούνταν ότι είναι αυτός. Οι κάρτες που μου έστελνε ήταν γραμμένες από τη μητέρα του», αναφέρει.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η πρώτη φορά που μίλησαν πρόσωπο με πρόσωπο ήταν κατά τη διάρκεια του γάμου και τη ρώτησε εάν σκόπευε να γίνει η γυναίκα του.

«Αυτό που είπε ήταν ότι η μητέρα του του είπε να ολοκληρώσει τον γάμο», αναφέρει. Ο γάμος έγινε σε ινδουιστικό ναό, που έμοιαζε «περισσότερο με κηδεία». Μετά τον γάμο, η Sunny έμαθε για τις αναπηρίες του γαμπρού.

Μάλιστα, θυμάται μερικές από τις οδηγίες που έδινε η μητέρα τον Ajay καθώς τη βίαζε ενώ μετά, ζητούσε σοκολάτα από τη μητέρα του. Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο πρώην άνδρας της ήταν πιόνι για τους γονείς του, που ζητούσαν από την οικογένειά της 10.000 λίρες και ένα καινούριο αυτοκίνητο ως προίκα, ενώ ο ίδιος ήταν αδύναμος.

Ο γάμος τελείωσε τέσσερις μήνες μετά

Ο γάμος τελείωσε τέσσερις μήνες μετά, καθώς η Sunny χρειάστηκε να νοσηλευτεί, επειδή η μητέρα του γαμπρού της απαγόρευσε να τρώει. Επέστρεψε σπίτι και το ζευγάρι επιτέλους χώρισε.

Πάντως, η Sunny δεν του κρατά κακία. «Το 1999, ήμουν ένα ευάλωτο θύμα», είπε στην Mirror, εξηγώντας ότι με τους σημερινούς όρους είναι δύσκολο για κάποιον να εξηγήσει κατανοητά τον αναγκαστικό γάμο.

Πλέον, η γυναίκα προωθεί εκστρατείες για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας κατά του αναγκαστικού γάμου και έχει γράψει βιβλίο για τις δοκιμασίες της.

Κι αυτό επειδή πριν τον γάμο της με τον Ajay είχε παντρευτεί και κακοποιηθεί από έναν πολύ μεγαλύτερο άνδρα, που την ανάγκασε να διαπράξει αδικήματα όταν ήταν έφηβη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

24χρονος Αλβανός στην Πέλλα καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου

Ποινική δίωξη για την κακοποίηση και τη θανάτωση του χάσκι της Αράχωβας Όλιβερ

Χριστίνα Αντωνοπούλου: Ο Ηλίας Μίχος καλύπτει επώνυμους στο κύκλωμα μαστροπείας

Ηλίας Μίχος: Οργή για το «ξέπλυμα» – «Ελλάς Ελλήνων Παιδοβιαστών είστε δολοφόνοι παιδικών ψυχών»

Αθώωση Μίχου για βιασμό και μαστροπεία και καταδίκη της μητέρας της 12χρονης ζήτησε η εισαγγελέας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr