ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στους 58 νεκρούς και τους 305 αγνοούμενους ανήλθε ο απολογισμός από την κατάρρευση φράγματος στην Μπρουματζίνιου στη νοτιοανατολική Βραζιλία.
Οι έρευνες στο σημείο της τραγωδίας ξανάρχισαν, μετά από την διακοπή τους λόγω των φόβων θραύσης ενός δεύτερου φράγματος.
Ο αντισυνταγματάρχης Φλάβιο Γκοτζίνιου, εκπρόσωπος της Πολιτικής Προστασίας στην πολιτεία Μίνας Ζεράις, εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί.
Όπως είπε, εντοπίστηκε ένα λεωφορείο με ακόμη απροσδιόριστο αριθμό πτωμάτων στο εσωτερικό του.
Ο αμέσως προηγούμενος επίσημος απολογισμός των θυμάτων έκανε λόγο για 37 νεκρούς και 287 αγνοούμενους.
Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια που οδήγησαν στην κατάρρευση του φράγματος το μεσημέρι της Παρασκευής, που είχε ως αποτέλεσμα ένας γιγαντιαίος χείμαρρος λάσπης και νερού να σαρώσει μέρος της Μπρουματζίνιου, όπου ζουν περίπου 39.000 άνθρωποι.























































