Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποια είναι η Ελληνίδα που αναδείχτηκε «Γυναίκα της χρονιάς» στην Αυστραλία

Ποια είναι η Ελληνίδα που αναδείχτηκε «Γυναίκα της χρονιάς» στην Αυστραλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Ελληνική Ομογένεια,

Γυναίκα της χρονιάς στην Αυστραλία για το έτος 2019 ανακηρύχθηκε η Φλωρινιώτισσα Αλεξάνδρα Βακιτσίδου, κάτοικος Αδελαΐδας Αυστραλίας στην πολιτεία της Νότιας Αυστραλίας.

Η Αλεξάνδρα Βικιτσίδου πήρε το τίτλο αυτό ως αναγνώριση των υπηρεσιών της στην νοτιοαυστραλιανή κοινότητα, καθώς αν και 67 συνεχίζει ακατάπαυστα το εθελοντικό της έργο.

Η απονομή έγινε την περασμένη Παρασκευή, όταν η 67χρονη ομογενής, που, σύμφωνα με την ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος», κατάγεται από ένα μικρό χωριό της Φλώρινας τιμήθηκε από τις Αρχές της χώρας στη βιβλιοθήκη του Ενφιλντ για τις υπηρεσίες που προσφέρει στους ανθρώπους της Νότιας Αυστραλίας.

«Δεν το περίμενα και με χαροποιεί ιδιαίτερα να με τιμά με αυτόν τον τρόπο η δεύτερη πατρίδα μου» δήλωσε στην εφημερίδα η κυρία Βακιτσίδου, η οποία εργάζεται εθελοντικά σε τρία νοσοκομεία της Αδελαΐδας.

Η Αλεξάνδρα Βικιτσίδου να σημειωθεί πως υπήρξε επίσης η πρώτη Ελληνίδα δημοτική σύμβουλος της Νότιας Αυστραλίας το 1992.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Διπλωματικές πηγές για καταδίκη Μπελέρη: Οι Αλβανοί παραβίασαν το τεκμήριο της αθωότητας

Βορίδης για Μπελέρη: Η απόφαση της Αλβανίας οδηγεί την Ελλάδα σε βέτο

ΣΥΡΙΖΑ: Η καταδίκη Μπελέρη εγείρει σοβαρά ερωτηματικά, ιδιαίτερα μετά τις συστηματικές δημόσιες παρεμβάσεις της αλβανικής κυβέρνησης

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Παρέμβαση Εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες για τα email

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr