ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία,


















































Οι Τούρκοι προτείνουν στην Αίγυπτο ανυπόστατη ΑΟΖ στην Ανατ. Μεσόγειο
Εμ. Γερακιός (ΑΑΣΤ) για 28η Οκτωβρίου: «Η ελευθερία απαιτεί ελεύθερα πνεύματα - Αντίσταση σε κάθε μορφή τυραννίας»
Το Ιράν απειλεί να κόψει τα υποθαλάσσια καλώδια επικοινωνιών στον Περσικό Κόλπο
Ισραήλ εκλογές: Προβάδισμα του μπλοκ Νετανιάχου με την έναρξη της καταμέτρησης των πραγματικών ψηφοδελτίων
Εκλογές Ισραήλ: Προβάδισμα Νετανιάχου χωρίς αυτοδυναμία στο 85% των ψήφων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα… περίεργο τροχαίο σημειώθηκε, αφού «δράστες» ήταν ένας 70χρονος και μια 34χρονη που το «έκαναν» ενώ οδηγούσαν!
Μάλιστα οι… ασυγκράτητοι εραστές δεν είχαν δίπλωμα οδήγησης, ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε να πάρουν το αυτοκίνητο και να κάνουν ότι θέλουν, προκαλώντας φυσικά τροχαίο ατύχημα.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Ντούισμπουργκ στην Γερμανία, όταν ένα πράσινο Audi παραβίασε διαστάυρωση και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που επέβαινε μια 53χρονη.
Η αστυνομία που έσπευσε να καταγράψει το περιστατικό, διαπίστωσε πως στο Audi επέβαιναν ένας 70χρονος συνταξιούχος και μια 34χρονη, η οποία είχε κάτσει… στα γόνατά του ενώ αυτός οδηγούσε.
Ευτυχώς από τη σύγκρουση υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές, ενώ το σίγουρο είναι πως όσοι ενεπλάκησαν σε αυτό το τροχαίο… θα το θυμούνται για πάντα!























































