ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έτοιμοι για πόλεμο οι τουρκικοί S-400 - Έπεσαν οι φερετζέδες
Πολεμικά πλοία Ελλάδας και Ισραήλ σε κοινή άσκηση στην Ανατ. Μεσόγειο - Ελληνικά και ισραηλινά κανόνια απέναντι στους μιγάδες εκτουρκισμένους
Εμετικοί νεο-οθωμανοί πειρατές! Λένε ότι ΔΕΝ ανήκουν στην Ελλάδα Ρω και Στρογγύλη - Η ορδή προκαλεί την ελληνοϊσραηλινή οργή
Στη δημοσιότητα η πλατφόρμα οικονομικής ενίσχυσης της ΕΛ.Α.Σ. - Η ΕΛ.Α.Σ. κάνει τη διαφάνεια πράξη
Νεαρός από τη Γάζα υπόσχεται νέα σφαγή Ισραηλινών σαν της 7ης Οκτωβρίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ευθεία επίθεση στις ΗΠΑ για το γεγονός ότι το Ιράν βρίσκεται ενώπιον της σκληρότερης οικονομικής κατάστασης των τελευταίων 40 ετών έκανε ο πρόεδρος της χώρας Χασάν Ροχανί.
«Σήμερα η χώρα αντιμετωπίζει οικονομικές κυρώσεις και την μεγαλύτερη πίεση των τελευταίων 40 ετών», τόνισε ο Ροχανί, σύμφωνα με τον ιστότοπο της ιρανικής προεδρίας, αναφερόμενος στην απόσυρση των ΗΠΑ από τη διεθνή πυρηνική συμφωνία με το Ιράν και τις νέες κυρώσεις εις βάρος της Τεχεράνης στις οποίες προχώρησε η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ.
«Σήμερα τα προβλήματά μας υφίστανται κυρίως λόγω της πίεσης από την Αμερική και τους οπαδούς της.
»Και δεν πρέπει να κατηγορούνται η ευσυνείδητη κυβέρνηση και το ισλαμικό σύστημα», υπογράμμισε ο Ροχανί απευθυνόμενος στους εργαζομένους που διαδηλώνουν κατά καιρούς για τις οικονομικές δυσκολίες.























































