ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

22χρονη σκοτώθηκε στις σκάλες του Mετρό ενώ μετέφερε το καροτσάκι με το μωρό της

22χρονη σκοτώθηκε στις σκάλες του Mετρό ενώ μετέφερε το καροτσάκι με το μωρό της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στις ΗΠΑ. Μια 22χρονη μητέρα σκοτώθηκε όταν έπεσε από τις σκάλες σε σταθμό του υπόγειου σιδηροδρόμου της Νέας Υόρκης, ενώ μετέφερε το βρεφικό καροτσάκι της κόρης της, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το BBC.

Η Μαλέζια Γκούντσαν βρέθηκε στην αποβάθρα του σταθμού του νεοϋορκέζικου Μετρό 7th Avenue Station και 53rd Street το απόγευμα της Δευτέρας, ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Η ενός έτους κόρη της, η Ράιλι, βρέθηκε έχοντας τις αισθήσεις της και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί τόπου.

Δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά και βρίσκεται με μέλη της οικογενείας της.

Το περιστατικό αυτό επαναφέρει το ζήτημα της δυνατότητας πρόσβασης στο Μετρό της πόλης.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Mt Sinai West όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε γεννηθεί στη Νέα Υόρκη αλλά ζούσε στο Στάμφορντ του Κονέκτικατ.

Ο αδελφός της, ο Ντίσε, δήλωσε στο δίκτυο Connecticut News 12 ότι η αδελφή του έκανε τα ψώνια της στην πόλη και μετέφερε «πολλές σακούλες μαζί με το μωρό στο βρεφικό καρότσι».

«Είναι ένα απόλυτα θλιβερό περιστατικό», δήλωσε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας σιδηροδρόμων της πόλης Σαμς Τάρεκ.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα, ενώ ο Τάρεκ πρόσθεσε: «γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να βελτιωθεί η προσβασιμότητα στο σύστημά μας».

Μόνο το 24% από τους 472 σταθμούς του Μετρό της Νέας Υόρκης χαρακτηρίζονται προσβάσιμοι, σύμφωνα με μια έκθεση του ελεγκτή της Πόλης της Νέας Υόρκης Σκοτ Στρίνγκερ, το χαμηλότερο ποσοστό στην χώρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times, δεν υπάρχει ανελκυστήρας στον σταθμό της 7th Avenue.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κυρώσεις των ΗΠΑ σε χρηματοπιστωτικά δίκτυα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και της Χαμάς με έδρα την Τουρκία και τη Βρετανία

Τραμπ: Η Σαουδική Αραβία πρέπει να προσχωρήσει στις Συμφωνίες του Αβραάμ για να λάβει πυρηνική συμφωνία

Ρούμπιο: «Το Ιράν θα πληρώσει βαρύ τίμημα μέχρι να λογικευτεί»

Ιράν: Απειλές για ολικό ενεργειακό μπλακάουτ στον Κόλπο – Ναρκοθέτηση των Στενών του Ορμούζ

Μυστικές υπηρεσίες ερευνούν εάν η Ρωσία «καθοδηγεί» ιρανικές επιθέσεις σε αμερικανικούς στόχους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr