Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραγωδία με ναυάγιο στην Καραϊβική – Τουλάχιστον επτά μετανάστες νεκροί

Τραγωδία με ναυάγιο στην Καραϊβική – Τουλάχιστον επτά μετανάστες νεκροί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επτά μετανάστες έχασαν τη ζωή τους και είναι άγνωστη η τύχη άλλων 23, ανάμεσά τους πολλών μικρών παιδιών, εξαιτίας του ναυαγίου πλεούμενου στην Καραϊβική μεταξύ της Κολομβίας και του Παναμά, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές την Τετάρτη.

Επτά πτώματα, ανάμεσά τους και αυτό ενός παιδιού, ανασύρθηκαν την Τρίτη και την Τετάρτη σε δύο παραλίες σε επαρχία της βορειοδυτικής Κολομβίας, ανέφερε ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού.

Το ελαφρύ πλεούμενο ανήκε σε μια ομάδα τεσσάρων μικρών σκαφών, χωρητικότητας 29 θέσεων, που είχαν αναχωρήσει τη Δευτέρα με προορισμό τον Παναμά, με δύο επιζώντες να αναφέρουν ότι τα σκάφη είχαν υπεράριθμους επιβαίνοντες.

Να σημειωθεί ότι ο Κόλπος της Ουραμπά, όπου έγινε το ναυάγιο, είναι ένα από τα κυριότερα σημεία διέλευσης μεταναστών από χώρες της Αφρικής, της Ασίας αλλά και από την Αϊτή, οι οποίοι επιδιώκουν να φθάσουν στις ΗΠΑ μέσω Καραϊβικής, με ενδιάμεσους σταθμούς σε χώρες της Κεντρικής Αμερικής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Δέσμευση-μαμούθ 550 εκατ. δολαρίων για την παγκόσμια ανθρωπιστική δράση του ΟΗΕ

Γερμανός υπ. Εσωτερικών: Η Ελλάδα παίρνει πίσω παράτυπους μετανάστες από τη Γερμανία

Η Νότια Αφρική έπαψε να δέχεται Παλαιστίνιους [πρόσφυγες] δίχως βίζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Ντόναλντ Τραμπ: Δεν είναι εύκολη υπόθεση η λήξη του πολέμου στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr