ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιράν – Γυναίκα τραγούδησε σόλο για λίγα δευτερόλεπτα και… έμπλεξαν (βίντεο)

Ιράν – Γυναίκα τραγούδησε σόλο για λίγα δευτερόλεπτα και… έμπλεξαν (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ιράν, Σαρία,

Δώδεκα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να επιβληθεί απαγόρευση σε ένα μουσικό γκρουπ στην Τεχεράνη του Ιράν, καθώς κατά την διάρκεια συναυλίας, μια γυναίκα – μέλος του, τραγούδησε… σόλο.

Η Νεγκίν Πάρσα έπαιζε κιθάρα στο μουσικό γκρουπ του πολύ διάσημου στο Ιράν Χαμίντ Ασκάρι, κατά την διάρκεια συναυλίας στις 30 Ιανουαρίου, στο Μίλαντ Τάουερ.

Σύμφωνα όμως με την Σαρία, τον ισλαμικό νόμο, οι γυναίκες επιτρέπεται να τραγουδούν σόλο μόνο μπροστά σε άλλες γυναίκες.

Όταν στο ακροατήριο βρίσκονται άντρες, τότε επιτρέπεται είτε να τραγουδούν μαζί με κάποιον άντρα, είτε ως μέλη μιας χορωδίας.

Κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης συναυλίας όμως, η Νεγκίν Πάρσα τραγούδησε σόλο επί δώδεκα δευτερόλεπτα…

Άμεσα απομακρύνθηκε το μικρόφωνο που είχε μπροστά της, καθώς όλες οι συναυλίες παρακολουθούνται στενά.

Τότε όμως, ο επικεφαλής τραγουδιστής Ασκάρι, πήγε το δικό του μικρόφωνο μπροστά στην Πάρσα, ώστε να συνεχίσουν το τραγούδι κανονικά – σε μια πράξη «αντίστασης».

Αργότερα εκείνη ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία των δύο τους να μοιράζονται το μικρόφωνο και έγραψε:

«Πολλοί λένε διάφορα, αλλά όταν διακυβεύονται τα δικά τους συμφέροντα αποδεικνύεται πως ήταν λόγια του αέρα».

Η τιμωρία της Σαρία όμως δεν άργησε να έρθει. Ήδη από την ημέρα εκείνη στο γκρουπ επιβλήθηκε απαγόρευση λειτουργίας «μέχρι νεωτέρας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνέδριο MEAD: Το καθεστώς του Ιράν καταρρέει αρχές 2027 – Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να καταστρέψει την ανθρωπότητα σε 20 χρόνια

Τραμπ: Ο πόλεμος με το Ιράν θα τελειώσει μετά τις αμερικανικές ενδιάμεσες εκλογές

Το Ισραήλ έτοιμο να προκαλέσει χάος στην Τουρκία

Στα ύψη οι τιμές του πετρελαίου – «Ανάφλεξη» στον Περσικό Κόλπο και φόβοι για τα 100 δολάρια το βαρέλι

Οι Αμερικανοί Navy SEALs αφαίρεσαν δεκάδες ιρανικές θαλάσσιες νάρκες από τα Στενά του Ορμούζ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr