ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελληνική και Ισραηλινή ΦΩΤΙΑ στο Βόρειο Κρητικό Πέλαγος - Σε τρόμο οι νεοθωμανοί πειρατές (βίντεο)
Οι Έλληνες της Μέσης Ανατολής καλούν τον Μητσοτάκη να μεταβεί στην Ιορδανία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνορθόδοξη εκκλησία: «Μια
Ο Βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας δεσμεύτηκε να τιμωρήσει τους «προδότες» που σκότωσαν ελληνορθόδοξους σε εκκλησία
Pizza Fan: Πάνω από 35 εκατ. ευρώ η φοροδιαφυγή και 150 εκατ. ευρώ τα κέρδη που δεν δηλώθηκαν
Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Προφυλακιστέος ο Παπαπέτρου για τους στημένους αγώνες – Πώς δικαιολόγησε τα 820.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πάνω από 700 άνθρωποι επιχειρούσαν χθες το βράδυ της Κυριακής για την κατάσβεση σχεδόν 50 πυρκαγιών που μαίνονταν στη βόρεια Ισπανία, όπως ανακοίνωσαν οι περιφερειακές αρχές.
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα η αυτοδιοίκηση της Κανταβρίας «48 πυρκαγιές ήταν ακόμη ενεργές στο τέλος της ημέρας».
Κατά την ίδια ανακοίνωση, αφότου εκδηλώθηκαν την Πέμπτη οι πρώτες φωτιές σε αυτή την ορεινή περιοχή, δεν έχουν υπάρξει ανθρώπινα θύματα, ενώ «στην πλειονότητά τους, οι πυρκαγιές βρίσκονται σε δυσπρόσιτα σημεία και δεν θέτουν σε κίνδυνο τον πληθυσμό ή τις υποδομές».
Όπως δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο La Sexta ο πρόεδρος της αυτοδιοίκησης στην Κανταβρία, Μιγκέλ Άνχελ Ρεβίγια, δύο ύποπτοι για εμπρησμό συνελήφθησαν.
Ο ίδιος πρόσθεσε πως δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματίας και πως συνολικά πέντε πολίτες χρειάστηκε να απομακρυνθούν επειγόντως από τις εστίες τους.























































