ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλί Αχμέτι, Βαλκάνια, Βόρεια Μακεδονία, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, Ζόραν Ζάεφ, Σκόπια,


















































JFEED: Ο Τραμπ ψεύδεται προς όλους - Ή είναι απλώς εξαντλημένος
JFEED: Οι Εβραίοι που «πούλησαν» το Ισραήλ - Απόδειξη ότι οι Εβραίοι σύμβουλοι του Τραμπ δεν ενεργούν προς το συμφέρον
Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ - Δεύτερο κόμμα η ΕΛ.Α.Σ. με ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ διαφορά!
Δράμα: Αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του -επίσης αστυνομικό- και αυτοκτόνησε - Το παιδί τους ειδοποίησε τις Αρχές
Ο Νίκος Δένδιας στις ΗΠΑ για ρομποτική, Τεχνητή Νοημοσύνη και ντρόουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ηγέτες των δύο κυριότερων κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού στη Βόρεια Μακεδονία (SDSM – σοσιαλδημοκρατικό και DUI – αλβανικό) ήρθαν σε μια κατ’ αρχήν συμφωνία για κοινό υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν την 21η Απριλίου.
«Πιστεύω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε σε έναν κοινό υποψήφιο και είμαι πεπεισμένος ότι η διαδικασία θα είναι επιτυχημένη», δήλωσε ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, Ζόραν Ζάεφ, μετά τη συνάντηση του με τον επικεφαλής του αλβανικού κόμματος, Αλί Αχμέτι.
Σύμφωνα με τον Ζάεφ, πέντε από τους δέκα υποψηφίους που υπέβαλαν αιτήσεις θα εξεταστούν και στις 5 Μαρτίου, το SDSM θα ανακοινώσει το όνομα του προεδρικού υποψηφίου του κυβερνώντος συνασπισμού.
Υπενθυμίζεται πως το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, VMRO-DPMNE, όρισε ως υποψήφια την «αρχαιομακεδόνισσα» εθνικίστρια και πρώην τσιράκι του Τζορτζ Σόρος, καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο των Σκοπίων, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα.























































