ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δραματικό τέλος είχε η απαγωγή της συζύγου ενός επιχειρηματία στο Μεξικό, καθώς οι Αρχές εντόπισαν την αποκεφαλισμένη σορό της γυναίκας σε δρόμο στην πόλη Κοατσακοάλκος όπου ζούσε με την οικογένειά της.
Οι δολοφόνοι της γυναίκας είχαν στερεώσει στο κεφάλι της άτυχης γυναίκας ένα σημείωμα που έγραφε:
«Αυτό μου συνέβη επειδή ο άνδρας μου χρονοτριβούσε και δεν πλήρωνε τα λύτρα».
Η Σουζάνα Καρέρα απήχθη πριν από περίπου μια εβδομάδα έξω από το σπίτι μιας φίλης της, όπου είχε πάει να παραλάβει ένα από τα παιδιά της.
Η απαγωγή καταγράφτηκε καρέ-καρέ από κάμερα ασφαλείας.
Όπως φαίνεται στα πλάνα, οι απαγωγείς την πλησίασαν με το αμάξι τους και την άρπαξαν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
Ο σύζυγος της Καρέρα είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας προϊόντων αλουμινίου Pexaluminio.
Μέχρι στιγμής, όμως, παραμένει άγνωστο πώς τον προσέγγισαν οι απαγωγείς και του ζήτησαν τα χρήματα, ούτε για ποιον λόγο ενδεχομένως να αρνήθηκε να πληρώσει.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τοπικά Μέσα, οι απαγωγείς είχαν ζητήσει λύτρα 4 εκατ. πέσο –περίπου 165.000 ευρώ.
Την είδηση του θανάτου της Καρέρα επιβεβαίωσε μέσω κοινωνικών δικτύων ο ίδιος ο Μεξικανός επιχειρηματίας, όπως γράφει η βρετανική Daily Mail.
Μέχρι στιγμής, οι Αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε καμία σύλληψη.























































