ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δώδεκα νεκροί και 56 σοβαρά ασθενείς από τη γρίπη στην Κύπρο

Δώδεκα νεκροί και 56 σοβαρά ασθενείς από τη γρίπη στην Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γρίπη, Κύπρος,

Στους 12 ανήλθαν οι νεκροί από την γρίπη στην Κύπρο από την 1η Δεκεμβρίου έως σήμερα 20/2, ενώ σε 56 ανήλθαν τα σοβαρά περιστατικά που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τα νοσοκομεία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, τις τελευταίες 48 ώρες καταγράφηκαν τρία νέα θανατηφόρα περιστατικά, διευκρινίζοντας ότι και οι τρεις ασθενείς ανήκαν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και παρουσίαζαν σοβαρά νοσήματα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα η δραστηριότητα της γρίπης παραμένει αυξημένη, παρά τη μείωση που έχει καταγραφεί στα περιστατικά σε σύγκριση με τις προηγούμενες εβδομάδες.

Επισημαίνει, δε, ότι η μείωση είναι ιδιαίτερα αισθητή στον παιδικό πληθυσμό.

Τέλος, σημειώνει πως μέχρι σήμερα έχει προωθήσει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Αλέξης Τσίπρας για Κυπριακό: «Κατάργηση των εγγυήσεων και απόσυρση των τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων»

Σε πανικό ο καταρρέων Μητσοτάκης σχεδιάζει πρόωρες εκλογές – Η απάντηση Τσίπρα από τη Λευκωσία: ΔΕΝ θα προλάβεις! «Το μομέντουμ έχει ήδη δημιουργηθεί»

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν είναι λαϊκισμός η λαϊκότητα» – Μας λένε «λαϊκιστές» αυτοί που «αυξάνουν τους μετακλητούς κατά 50% και τους μισθούς τους κατά 70%»

Τσίπρας από Λευκωσία: Στις εκλογές πάμε για να νικήσουμε, όχι για καταγραφή δυνάμεων – Θα είναι ντέρμπι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr