ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, πλην αυτό του βιασμού». Αυτό τόνισε σε παρέμβασή του στο Sigmalive ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, σχολιάζοντας την είδηση που συγκλόνισε Κύπρο και Ελλάδα για το πέντε μηνών βρέφος το οποίο διαγνώστηκε με ρήξη παρθενικού υμένα.
Αν και ιατροί του Μακάρειου Νοσοκομείου επιβεβαίωσαν σε δηλώσεις τους ότι πρόκειται για βιασμό, ωστόσο ο κ. Ματσάκης έχει διαφορετική άποψη.
Θεωρεί ότι βιασμός σε μία τόσο μικρή και τρυφερή ηλικία, θα απέφερε πολύ σοβαρό τραυματισμό του βρέφους, κάτι που δεν φαίνεται να συνέβη.
«Δεν αποκλείω καμία άλλη πράξη, δεν αποκλείω κανένα άλλο πρόσωπο, αυτό που αποκλείω είναι την περίπτωση του βιασμού», τονίζει ο Μάριος Ματσάκης υποδεικνύοντας ότι το βρέφος πρέπει να υποβληθεί και σε νέα σειρά εξετάσεων από άλλη ομάδα ιατρών.
Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας συνελήφθη ως ύποπτος. Το βρέφος έλαβε εξιτήριο από το Μακάρειο Νοσοκομείο και βρίσκεται στην «αγκαλιά» του «Hope For Children».






















































