ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τραγική κατάληξη είχε το γεύμα μια οικογένειας στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο RiFF, στη Βαλένθια της Ισπανίας.
Η María Jesús Fernández Calvo είχε παραγγείλει ένα πιάτο με μανιτάρια μορχέλα και ρύζι, γιορτάζοντας τα γενέθλια του συζύγου της.
Ωστόσο, όταν γύρισαν σπίτι τους, η γυναίκα παρουσίασε διάρροια κι έκανε εμετούς, ενώ το επόμενο πρωί άφησε την τελευταία της πνοή.
Σύμφωνα με τις αρχές, ακόμη 11 πελάτες, μεταξύ των οποίων ο 46χρονος σύζυγος και ο δεκάχρονος γιος της άτυχης γυναίκας, παρουσίασαν παρόμοια συμπτώματα.
Το εστιατόρια έκλεισε μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.
Τα μανιτάρια μορχέλα περιέχουν την τοξίνη υδραζίνη και πρέπει να μαγειρευτούν πολύ προσεκτικά πριν καταναλωθούν.
Συνήθως αποξηραίνονται και στη συνέχεια μαγειρεύονται με νερό και γάλα.
Η οικογένεια είχε παραγγείλει το μενού γευσιγνωσίας του εστιατορίου, το οποίο κοστίζει 85 ευρώ, και περιλαμβάνει επτά πιάτα, μεταξύ των οποίων αυτιά γουρουνιού και εποχικά μανιτάρια.
Αναμένονται πλέον τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να επιβεβαιωθούν τα αίτια θανάτου της γυναίκας.
Ο σεφ του εστιατορίου, Bernd Knöller, εξέφρασε τη «βαθιά του θλίψη» και αποφάσισε το κλείσιμο του εστιατορίου όσο διαρκούν οι έρευνες.























































