ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αμερικανός πιλότος κατερρίφθη δύο φορές μέσα σε 35 ημέρες πάνω από το Ιράν και επέστρεψε με το πλήρωμά του σώο
Δημοσκόπηση Metron: Σταθερά δεύτερη η ΕΛΑΣ του Τσίπρα - Μόλις 22,7% η ΝΔ
Το αμερικανικό Κογκρέσο ψήφισε για τον τερματισμό του πολέμου με το Ιράν - Έχει πραγματικά σημασία;
Άρειος Πάγος: Υπέρ των δανειοληπτών του νόμου Κατσέλη η απόφαση για τον υπολογισμό των τόκων
Ισραήλ και Λίβανος συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός με μεσολάβηση των ΗΠΑ, υπό τον όρο της αποχώρησης της Χεζμπολάχ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θύελλα ξέσπασε κατά Ιταλού δασκάλου, στην πόλη του Φολίνιο, ο οποίος έβαλε σε τιμωρία μαύρο μαθητή, με το πρόσωπο στραμμένο έξω από το παράθυρο και είπε μέσα στην τάξη στα υπόλοιπα παιδιά «δείτε πόσο άσχημος είναι».
Η απίστευτη αυτή ιστορία δημοσιοποιήθηκε από τον βουλευτή της ιταλικής Αριστεράς Νικόλα Φρατοϊάννι, ο οποίος κατέθεσε ερώτηση στη βουλή της Ρώμης.
Οι γονείς του μικρού, με τη στήριξη πολλών γονιών των συμμαθητών τους, αποτάθηκαν σε δικηγόρο για να προσφύγουν νομικά κατά του εκπαιδευτικού.
Ο δήμαρχος του Φολίνιο, παράλληλα, έκανε γνωστό ότι μίλησε με τη διευθύντρια του σχολείου και ότι «θα γίνουν όλοι οι επιβεβλημένοι έλεγχοι».
Ο συγκεκριμένος δάσκαλος προσπάθησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας ότι «πρόκειται για πείραμα κοινωνικού χαρακτήρα, όμοιο με άλλα που μπορεί να βρει κανείς στο διαδίκτυο» και πως «στην πραγματικότητα ήθελε να δείξει στα παιδιά πόσο άδικη μπορεί να είναι η ρατσιστική συμπεριφορά».
Μέχρι τώρα, βέβαια, ελάχιστοι, στην Ιταλία, έχουν πεισθεί για τις καλές του προθέσεις.























































