ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

200 Αμερικανοί στρατιώτες θα παραμείνουν στη Συρία σε ειρηνευτικό ρόλο

200 Αμερικανοί στρατιώτες θα παραμείνουν στη Συρία σε ειρηνευτικό ρόλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι ΗΠΑ θα διατηρήσουν μια «μικρή» ομάδα, περίπου «200 στρατιωτικών» στη Συρία, σε «ειρηνευτικό» ρόλο, μετά την αποχώρηση των δυνάμεών τους που είναι ανεπτυγμένες στο ανατολικό τμήμα της χώρας, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος την Πέμπτη.

«Μια μικρή ομάδα περίπου 200 (στρατιωτικών) σε ειρηνευτικό ρόλο θα παραμείνει στη Συρία για μια χρονική περίοδο» ανέφερε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς σε λακωνική ανακοίνωση Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσύρει τους 2.000 Αμερικανούς στρατιώτες από τη Συρία τον Δεκέμβριο.

Οι 200 στρατιώτες θα παραμείνουν στη χώρα για να εμποδίσουν ως «ειρηνευτική δύναμη» το καθεστώς της Άγκυρας να επιτεθεί στους Κούρδους στη βόρεια Συρία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νετανιάχου διέψευσε τους ισχυρισμούς του Πακιστανού Πρωθυπουργού για συμπερίληψη του Λιβάνου στη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός

Λαπίντ για την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν: «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διπλωματική καταστροφή στην ιστορία μας»

Ο Λευκός Οίκος χαρακτηρίζει ως «νίκη των ΗΠΑ» τη δεκαπενθήμερη εκεχειρία με το Ιράν

Τραμπ: Μεγάλη ημέρα για την παγκόσμια ειρήνη – Το Ιράν μπορεί να ξεκινήσει τη διαδικασία ανοικοδόμησης

Τραμπ: Το ουράνιο του Ιράν «θα διευθετηθεί πλήρως» – Κάνει λόγο για «καθολική και απόλυτη νίκη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr