ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Άμυνας της Σερβίας ξέσπασε κατά των ΗΠΑ, με αφορμή τις επικρίσεις του Αμερικανού πρεσβευτή στο Βελιγράδι για τη στάση στο θέμα της Βενεζουέλας.
Ο Κάιλ Σκοτ κατηγόρησε τη Σερβία ότι βρίσκεται στη λάθος πλευρά της ιστορίας, επειδή αρνείται να αναγνωρίσει τον Χουάν Γκουάιντο ως μεταβατικό πρόεδρο της Βενεζουέλας.
Αυτή η ανάρτηση του Αμερικανού πρέσβη στο Twitter προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Αλεξάνταρ Βούλιν, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
«Η Σερβία δεν είναι αποικία», απάντησε ο υπουργός Άμυνας της Σερβίας και θύμισε τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ το 1999.
«Αφού βομβαρδίσατε τη Σερβία, χάσατε κάθε ηθικό δικαίωμα να μιλάτε περί δικαίου και περί δικαιοσύνης», πρόσθεσε ο Βούλιν.






















































