ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση ALCO: Kαταρρέει στο 23,4% η ΝΔ - 4 στους 10 δεν έχουν 500 ευρώ στην άκρη
Νίκος Δένδιας: Μέχρι το 2030 θα έχει ολοκληρωθεί ένας σύγχρονος αήττητος στρατός
Οι ΗΠΑ χαρακτηρίζουν τη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης «μη βοηθητική και προκλητική» εν μέσω περιφερειακών αντιδράσεων
Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων: Η AGNETA φέρνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Σε RED CODE επτά Περιφέρειες
Αλ. Τσίπρας: «Η χώρα βουλιάζει στη διαφθορά με αρχιερέα της διαφθοράς τον κύριο Μητσοτάκη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ επισκέφθηκε την Τεχεράνη, όπου συναντήθηκε με τον ανώτατο πνευματικό ηγέτη Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ καθώς και με τον Ιρανό πρόεδρο Χασάν Ροχανί, όπως έγινε γνωστό από τη Δαμασκό και από επίσημες ιρανικές πηγές.
Αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη του Άσαντ στο Ιράν αφότου ξέσπασε ο πόλεμος στη Συρία, το 2011.
«Η Ισλαμική Δημοκρατία θεωρεί ότι η βοήθεια προς την κυβέρνηση και το έθνος της Συρίας ισοδυναμεί με βοήθεια στο κίνημα της αντίστασης (ενάντια στον ιμπεριαλισμό) και είναι υπερήφανη για αυτήν τη βοήθεια» που προσφέρει, είπε ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπό του.
Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε το πρωί της Δευτέρας, όμως γνωστοποιήθηκε ώρες αργότερα.
Στη συνάντησή του με τον Άσαντ, ο Ροχανί είπε ότι το Ιράν «όπως και στο παρελθόν, θα σταθεί στο πλευρό του λαού και της κυβέρνησης της Συρίας».
Ο Σύρος πρόεδρος «ευχαρίστησε τις αρχές και τον λαό» του Ιράν «για όλα όλα έδωσαν στη Συρία κατά τη διάρκεια του πολέμου» ανέφερε εξάλλου η συριακή προεδρία με αναρτήσεις σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.























































