ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν - Σκληρές δηλώσεις και απειλές
Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
Θολό το τοπίο για την υγεία του Μοτζταμπά Χαμενεΐ: Πληροφορίες για κρίσιμη κατάσταση και απομόνωση στη Τεχεράνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέες λεπτομέρειες για τον Ντόναλντ Τραμπ πρόκειται να δώσει στους Αμερικανούς βουλευτές ο πρώην προσωπικός δικηγόρος του, Μάικλ Κοέν.
Συγκεκριμένα, ο Κοέν θα καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων, την Τρίτη και την Πέμπτη, ότι ο Τραμπ τον είχε ρωτήσει αρκετές φορές σχετικά με το προτεινόμενο έργο της κατασκευής ουρανοξύστη στη Μόσχα, και μάλιστα αφότου είχε εξασφαλίσει το χρίσμα του υποψηφίου για το Ρεπουμπλικανικό Κόμματος, υποστηρίζει άνθρωπος που γνωρίζει καλά την υπόθεση στο Reuters.
Εάν τα λεγόμενα του Κοέν αποδειχθούν ότι είναι βάσιμα και ο Τραμπ όντως διεξήγαγε έρευνα επί του έργου τον Ιούνιο του 2016, θα αποδειχτεί επίσης ότι ο Τραμπ είχε προσωπικό επιχειρηματικό ενδιαφέρον στη Ρωσία ενόσω ήταν υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο.
Ο Κοέν επανέρχεται με νέες πληροφορίες σχετικά με τις προσωπικές υποθέσεις του Αμερικανού προέδρου, ενόσω η έρευνα του ειδικού ερευνητή Ρόμπερτ Μιούλερ για την ανάμειξη του Κρεμλίνου στις αμερικανικές εκλογές του 2016 ολοκληρώνεται έπειτα από 21 μήνες.
Η Ρωσία αρνείται ασφαλώς οποιαδήποτε ανάμειξη. Ομοίως και ο Τραμπ αρνείται οποιαδήποτε συνωμοσία με τη Μόσχα μέσω της προεκλογικής εκστρατείας του.
Ο Κοέν παραδέχτηκε πέρυσι την ενοχή του στα αδικήματα της φοροδιαφυγής, της τραπεζικής απάτης, καθώς και σε οικονομικές παραβιάσεις στο πλαίσιο προεκλογικών εκστρατειών.
Τον Δεκέμβριο, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και θα αρχίσει να εκτίει την ποινή του στις 6 Μαΐου.























































