ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέες λεπτομέρειες για τον Ντόναλντ Τραμπ πρόκειται να δώσει στους Αμερικανούς βουλευτές ο πρώην προσωπικός δικηγόρος του, Μάικλ Κοέν.
Συγκεκριμένα, ο Κοέν θα καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων, την Τρίτη και την Πέμπτη, ότι ο Τραμπ τον είχε ρωτήσει αρκετές φορές σχετικά με το προτεινόμενο έργο της κατασκευής ουρανοξύστη στη Μόσχα, και μάλιστα αφότου είχε εξασφαλίσει το χρίσμα του υποψηφίου για το Ρεπουμπλικανικό Κόμματος, υποστηρίζει άνθρωπος που γνωρίζει καλά την υπόθεση στο Reuters.
Εάν τα λεγόμενα του Κοέν αποδειχθούν ότι είναι βάσιμα και ο Τραμπ όντως διεξήγαγε έρευνα επί του έργου τον Ιούνιο του 2016, θα αποδειχτεί επίσης ότι ο Τραμπ είχε προσωπικό επιχειρηματικό ενδιαφέρον στη Ρωσία ενόσω ήταν υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο.
Ο Κοέν επανέρχεται με νέες πληροφορίες σχετικά με τις προσωπικές υποθέσεις του Αμερικανού προέδρου, ενόσω η έρευνα του ειδικού ερευνητή Ρόμπερτ Μιούλερ για την ανάμειξη του Κρεμλίνου στις αμερικανικές εκλογές του 2016 ολοκληρώνεται έπειτα από 21 μήνες.
Η Ρωσία αρνείται ασφαλώς οποιαδήποτε ανάμειξη. Ομοίως και ο Τραμπ αρνείται οποιαδήποτε συνωμοσία με τη Μόσχα μέσω της προεκλογικής εκστρατείας του.
Ο Κοέν παραδέχτηκε πέρυσι την ενοχή του στα αδικήματα της φοροδιαφυγής, της τραπεζικής απάτης, καθώς και σε οικονομικές παραβιάσεις στο πλαίσιο προεκλογικών εκστρατειών.
Τον Δεκέμβριο, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και θα αρχίσει να εκτίει την ποινή του στις 6 Μαΐου.























































