ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά για τηλεφωνικές απάτες - Τους πρόδωσε η επίδειξη της λείας τους στα κοινωνικά δίκτυα
Φιάσκο ολκής: Ρώσοι φαρσέρ εξαπάτησαν τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Κ. Μητσοτάκη
«Κύκλωμα-μαμούθ» με 5.429 ψευδείς συνταγές στον ΕΟΠΥΥ - Υποψήφιος βουλευτής ανάμεσα στους εμπλεκόμενους
Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στους πολίτες για το στεγαστικό πρόβλημα και τις προτάσεις της ΕΛΑΣ
Η πατρίς εν κινδύνω* από το «εκσυγχρονιστικό» δίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πρώτη συνάντηση της διακυβερνητικής επιτροπής για την οικονομική συνεργασία της Βουλγαρίας με τη Βόρεια Μακεδονία θα γίνει στις 6 και 7 Μαρτίου, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η βουλγαρική κυβέρνηση, μετά τον διορισμό των μελών της βουλγαρικής αντιπροσωπείας στη διακυβερνητική επιτροπή.
Η συνάντηση θα γίνει στα Σκόπια και σ’ αυτή θα προεδρεύσουν ο υπουργός Μεταφορών, Τεχνολογίας της Πληροφορικής και Επικοινωνιών της Βουλγαρίας Ρόσεν Ζελιάσκοφ και ο υπουργός Οικονομίας της Βόρειας Μακεδονίας Κρέσνικ Μπεκτέσι.
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στην ατζέντα των συνομιλιών περιλαμβάνονται η κατασκευή ενεργειακών και μεταφορικών υποδομών, καθώς και θέματα διμερούς οικονομικού ενδιαφέροντος, με έμφαση στους τομείς του εμπορίου, των επενδύσεων και της γεωργίας.
Η Βόρεια Μακεδονία είναι σημαντικός οικονομικός εταίρος της Βουλγαρίας, τόσο λόγω της γεωγραφικής εγγύτητας των δύο χωρών όσο και λόγω των πλεονεκτημάτων της αγοράς των Σκοπίων για τις βουλγαρικές εταιρείες, μεταξύ των οποίων τα χαμηλά μεταφορικά κόστη, σύμφωνα στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα.
Η Βουλγαρία κατατάσσεται στη λίστα των έξι μεγαλύτερων επενδυτών στη χώρα, ιδίως στους τομείς της μεταλλουργίας, της βιομηχανίας τροφίμων, των ασφαλειών, της Τεχνολογίας της Πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.
Βεβαίως, ας μην ξεχνάμε, ότι Βόρεια Μακεδονία και Βουλγαρία είναι δύο φτωχές χώρες.























































