ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έρευνα της εταιρείας «Prognos» η οποία έγινε για λογαριασμό της «Ένωσης Βαυαρικής Οικονομίας» (VBW) και δημοσιεύεται στην «Frankfurter Allgemeine Zeitung» (FAZ) δείχνει ότι η Γερμανία το 2025 θα χρειαστεί 2,9 εκατομμύρια εξειδικευμένους εργαζόμενους.
Όπως δήλωσε ο Μπέρτραμ Μπρόσαρντ, διευθύνων σύμβουλος της VBW, «η εξασφάλιση εξειδικευμένων εργαζομένων θα παραμείνει στο μέλλον μια από τις μεγάλες προκλήσεις της οικονομίας της Γερμανίας και δεν διαφαίνεται επίλυσή της στο ορατό μέλλον.
Έτσι, το 2025 θα υπάρχει έλλειψη 570.000 εργαζομένων πανεπιστημιακού επιπέδου και 2,1 εκατομμυρίων επαγγελματικά εξειδικευμένων, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα υπάρχουν 80% λιγότεροι από όσους θα χρειάζονται.
Για να αντιμετωπιστεί η επαπειλούμενη έλλειψη θα πρέπει να αυξηθεί το ποσοστό των γυναικών και των ηλικιωμένων μεταξύ των εργαζομένων.
Επίσης, θα πρέπει να βελτιωθεί στοχευμένα η επαγγελματική εκπαίδευση των ανέργων.
Εάν δεν καλυφθούν οι ανάγκες με τα απαραίτητα μέτρα, τότε δεν θα μπορεί να εξαντληθεί η παραγωγική και αναπτυξιακή δυναμική» της γερμανικής οικονομίας, διευκρίνισε ο Μπρόσαρντ στην FAZ.























































