ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Άγκυρα έχει λάβει μέτρα για όσους Ευρωπαίους τουρίστες έχουν συμμετάσχει σε διοργανώσεις ή εκδηλώσεις τρομοκρατικών οργανώσεων, διαμήνυσε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, αναφέροντας πως όλοι τους θα συλλαμβάνονται από τη στιγμή που θα μπαίνουν στη χώρα.
Σε ομιλία του στην Άγκυρα, ο Σοϊλού δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Όσοι στην Ευρώπη και στη Γερμανία συμμετέχουν στις διοργανώσεις των τρομοκρατικών οργανώσεων και μετά έρχονται για διακοπές στην Τουρκία, στην Αττάλεια, στην Αλικαρνασσό ας πούμε… Λάβαμε τα μέτρα μας γι αυτούς».
«Αν τολμήσουν να έρθουν. Μόλις φτάσουν στα αεροδρόμια, θα τους κρατήσουμε και θα τους ξαποστείλουμε.
»Δεν θα είναι έτσι εύκολο. Δεν θα κάνουν προδοσία στο εξωτερικό για να κάνουν διακοπές στο εσωτερικό», υπογράμμισε ο Τούρκος υπουργός.






















































