Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

H Ρωσία αναστέλλει τη συμμετοχή της στη Συνθήκη για κατάργηση των πυρηνικών

H Ρωσία αναστέλλει τη συμμετοχή της στη Συνθήκη για κατάργηση των πυρηνικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Πυρηνικά Όπλα, Ρωσία,

Απέσυρε τη συμμετοχή της από τη Συνθήκη INF – που αφορά την κατάργηση των πυρηνικών όπλων μεσαίου και μικρού βεληνεκούς- η Ρωσία μετά από διάταγμα άμεσης ισχύς που υπέγραψε ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με πηγές του Κρεμλίνου, η απόφαση πάρθηκε επειδή οι ΗΠΑ δεν τήρησαν τις υποχρεώσεις που προέκυπταν από την εν λόγω Συνθήκη ενώ ήδη το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών έχει αναλάβει να ενημερώσει τις χώρες που συμμετέχουν στην INF.

Να σημειωθεί ότι ήδη οι ΗΠΑ έχουν αποσύρει από την πλευρά τους τη δική τους συμμετοχή στη Συνθήκη, κατηγορώντας για παραβιάσεις των όρων της, από πλευράς Μόσχας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Την Τρίτη 17/02 Γουίτκοφ και Κούσνερ στη Γενεύη για Ιράν και Ρωσία-Ουκρανία

Μάρκο Ρούμπιο: «Εμείς στην Αμερική δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον να είμαστε οι ευγενικοί και εύτακτοι τοποτηρητές της ελεγχόμενης παρακμής της Δύσης» – Ολόκληρη η ομιλία

Στάρμερ: Η Ευρώπη πρέπει να είναι έτοιμη για σύγκρουση με τη Ρωσία – «Τα προειδοποιητικά σημάδια είναι εδώ»

Ρούμπιο και Ευρωπαίοι ηγέτες συμφωνούν σε ένα πράγμα: Η παλιά παγκόσμια τάξη πραγμάτων «δεν υφίσταται πλέον»

Τραμπ σε Ζελένσκι: Βιάσου για συμφωνία με τη Ρωσία, θα χάσεις μεγάλη ευκαιρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr