Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ: Οι στρατιωτίνες του Ισραήλ ποζάρουν έτοιμες για όλα!

ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ: Οι στρατιωτίνες του Ισραήλ ποζάρουν έτοιμες για όλα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι γυναίκες στο Ισραήλ υπηρετούν κανονικά τη διετή στρατιωτική θητεία τους, όπως και οι άνδρες. Είναι οι περιβόητες στρατιωτίνες του Ισραήλ, που συχνά έχουν απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης στον πλανήτη, κυρίως με τις φωτογραφίες τους.

Αν και ο πρώτος που εισηγήθηκε την στρατιωτική θητεία των γυναικών, στα πλαίσια της ισότητας των δύο φύλων, ήταν ο Πλάτων στον Τίμαιο, βάζοντας στο στόμα του Σωκράτη τα ακόλουθα λόγια, “…όπως είπαμε και για τις γυναίκες. Ότι η φύση τους πρέπει να διαμορφωθεί όπως και στους άνδρες, και ότι πρέπει να αναλαμβάνουν τα ίδια ακριβώς έργα τόσο στον πόλεμο όσο και σε κάθε άλλη πλευρά της ζωής” (Τίμαιος, 18c), ήταν η ανάγκη που έκανε το Ισραήλ να υιοθετήσει την πρόταση του Έλληνα φιλοσόφου.

Πράγματι, η στρατιωτική θητεία για τις γυναίκες στο Ισραήλ γεννήθηκε από την ανάγκη: Λόγω της αριθμητικής υπεροχής των αραβικών στρατών, οι ισραηλινές δυνάμεις δεν χρειάστηκαν μόνο κάθε άνδρα, αλλά και κάθε γυναίκα.

Βεβαίως, όταν ένας στρατός είναι τόσο ανδρικός, όσο και γυναικείος, οι γυναίκες δίνουν το δικό τους “χρώμα” στο χακί. Με τη θηλυκότητά τους ποζάρουν οπλισμένες ως… αστακίνες, ενώ και στις στιγμές της χαλάρωσης -έχουν τον τρόπο τους- να διαφέρουν από την ανδρίλα ενός κλασικού στρατού.

Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης οι φωτογραφίες με τις στρατιωτίνες του Ισραήλ έχουν την τιμητική τους. Άπειρες εικόνες ανεβασμένες σε σελίδες αφιερωμένες στη θηλυκή πλευρά του ισραηλινού στρατού σε προκαλούν να τις χαζέψεις. Ειδικά όταν, ακόμα και στις εξόδους τους, είναι υποχρεωμένες να φέρουν τα όπλα τους, εικόνες ασυνήθιστες για εμάς, όπως για παράδειγμα να βλέπεις την εικοσάχρονη με το φορεματάκι και τα ψηλοτάκουνα ζωσμένη με το τουφέκι…

Αυτές είναι οι κοπέλες που υπηρετούν στον ισραηλινό στρατό (IDF). Μην ξεγελιέστε από τα ωραία πρόσωπα, είναι οπλισμένες και έτοιμες για όλα…

idf-women-1 idf-women-2 idf-women-3 idf-women-4 idf-women-5 idf-women-6 idf-women-7 idf-women-8 idf-women-9 idf-women-10 idf-women-11 idf-women-12 idf-women-13 idf-women-14 idf-women-15 idf-women-16 idf-women-17 idf-women-18 idf-women-19 idf-women-20 idf-women-21 idf-women-22 idf-women-23 idf-women-24 idf-women-25 idf-women-26 idf-women-27 idf-women-28 idf-women-29 idf-women-30 idf-women-31 idf-women-32

Και εδώ ακολουθούν τρεις φωτογραφίες από κάποιες που το… παράκαναν κι έφαγαν καμπάνα:

stratiotines-1

stratiotines-2

stratiotines3

Επίσης, μεγάλο σκάνδαλο είχε προκληθεί όταν παίχτηκε αυτό το βίντεο, με τις στρατιωτίνες να φοράνε τα εσώρουχά τους και να χορεύουν στον στρατώνα pole dancing:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραηλινός αξιωματούχος με παράδειγμα από την Παλαιά Διαθήκη εξήγησε το πλήγμα του Ισραήλ στο Ιράν

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

Τι ακολουθεί μετά το ισραηλινό χτύπημα-απάντηση στο Ιράν

Το Ισραήλ απάντησε στο Ιράν «οφθαλμόν αντί οφθαλμού»

Το Ισραήλ πραγματοποίησε πυραυλική επίθεση στο Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr