ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πετράλωνα: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία - Συλλήψεις, έρευνες στα συντρίμμια και δραματικές μαρτυρίες
Τέσσερα μεγάλα πύρινα μέτωπα - Ένας νεκρός στο Δερβένι και μπαράζ εκκενώσεων από το 112
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την απρόσμενη στήριξη στο πρόσωπο του Ούγγρου λαϊκιστή πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν συνάντησαν οι προτάσεις που παρουσίασε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε σε εφημερίδες και των 28 χωρών μελών της ΕΕ.
Με τις πιέσεις και τις εκκλήσεις να αυξάνονται για την αποβολή του Όρμπαν και του κόμματός του Fidesz από το συντηρητικό Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), ο συνήθης δριμύς επικριτής της Ευρωπαϊκής Ενωσης, με ανακοίνωση που έστειλε στο πρακτορείο Reuters τόνισε για το άρθρο Μακρόν ότι:
«Αυτό μπορεί να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας σοβαρής ευρωπαϊκής συζήτησης».
«Στις λεπτομέρειες, σαφώς, έχουμε διαφορετικές απόψεις, αλλά πιο σημαντικό από αυτές τις διαφορές είναι αυτή η πρωτοβουλία είναι μια καλή αφετηρία για έναν σοβαρό και εποικοδομητικό διάλογο για το μέλλον της Ευρώπης», τόνισε ο Όρμπαν.
Λίγο νωρίτερα από την ανακοίνωση του Ούγγρου πρωθυπουργού, ο Μάνφρεντ Βέμπερ, ο κορυφαίος υποψήφιος των συντηρητικών στις επικείμενες ευρωεκλογές, δήλωσε πως ο Ορμπάν πρέπει να σταματήσει τη ρητορική του κατά της Ένωσης, αν θέλει το κόμμα του, το Fidesz, να παραμείνει στο ΕΛΚ.
Χθες η πολιτική ομάδα ανακοίνωσε πως έχει δεχθεί προσφυγές από 12 κόμματα μέλη του σε εννέα χώρες της ΕΕ και πως θα συζητήσει στις 20 Μαρτίου την αναστολή της συμμετοχής ή τον αποκλεισμό του Fidesz.























































