ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποφυλακίστηκε η γυναίκα που κατηγορείται για το φόνο του αδερφού του Κιμ Γιονγκ Ουν

Αποφυλακίστηκε η γυναίκα που κατηγορείται για το φόνο του αδερφού του Κιμ Γιονγκ Ουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ελεύθερη αφέθηκε η γυναίκα από την Ινδονησία που κατηγορείται για τη δολοφονία του ετεροθαλούς αδελφού του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν το 2017.

Η νεαρή είχε προφυλακιστεί στη Μαλαισία και εν τέλει έγινε δεκτό το αίτημα των ινδονησιακών Αρχών για την αποφυλάκισή της.

Η Σίτι Αΐσγιαχ αφέθηκε ελεύθερη τη Δευτέρα, έπειτα από την ετυμηγορία μαλαισιανού δικαστηρίου που απέσυρε το κατηγορητήριο.

Το μόνο που δήλωσε ήταν: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη».

Η Αΐσγιαχ μπορεί πλέον να επιστρέψει στην Ινδονησία, όπως αναφέρει στη σχετική επιστολή του ο Τόμας προς τον υπουργό Δικαιοσύνης της Ινδονησίας Γιασόνα Λαόλι.

Ο Κιμ Γιονγκ Ναμ δολοφονήθηκε τη 13η Φεβρουαρίου 2017 στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, στη Μαλαισία.

Καθώς περίμενε για να επιβιβαστεί σε πτήση για το Μακάο, τον πλησίασαν δύο γυναίκες και τον ψέκασαν με μια ουσία στο πρόσωπο, σύμφωνα με τις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος επιτήρησης του αεροδρομίου. Πέθανε λίγο μετά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Ίχνη του VX, ενός νευροτοξικού παράγοντα που κατατάσσεται στα όπλα μαζικής καταστροφής, βρέθηκαν στο πρόσωπο και στα μάτια του κατά τη διάρκεια της νεκροψίας-νεκροτομής που έκαναν ιατροδικαστικοί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου

Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε

Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη σε ποδηλατόδρομο και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας

Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα

Δικαστικό Συμβούλιο: Στο εδώλιο τέσσερις αστυνομικοί για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr