ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι απέτυχε ως μητέρα, επειδή ο γιος της δεν πιστεύει στον Θεό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ελεύθερη αφέθηκε η γυναίκα από την Ινδονησία που κατηγορείται για τη δολοφονία του ετεροθαλούς αδελφού του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν το 2017.
Η νεαρή είχε προφυλακιστεί στη Μαλαισία και εν τέλει έγινε δεκτό το αίτημα των ινδονησιακών Αρχών για την αποφυλάκισή της.
Η Σίτι Αΐσγιαχ αφέθηκε ελεύθερη τη Δευτέρα, έπειτα από την ετυμηγορία μαλαισιανού δικαστηρίου που απέσυρε το κατηγορητήριο.
Το μόνο που δήλωσε ήταν: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη».
Η Αΐσγιαχ μπορεί πλέον να επιστρέψει στην Ινδονησία, όπως αναφέρει στη σχετική επιστολή του ο Τόμας προς τον υπουργό Δικαιοσύνης της Ινδονησίας Γιασόνα Λαόλι.
Ο Κιμ Γιονγκ Ναμ δολοφονήθηκε τη 13η Φεβρουαρίου 2017 στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, στη Μαλαισία.
Καθώς περίμενε για να επιβιβαστεί σε πτήση για το Μακάο, τον πλησίασαν δύο γυναίκες και τον ψέκασαν με μια ουσία στο πρόσωπο, σύμφωνα με τις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος επιτήρησης του αεροδρομίου. Πέθανε λίγο μετά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο.
Ίχνη του VX, ενός νευροτοξικού παράγοντα που κατατάσσεται στα όπλα μαζικής καταστροφής, βρέθηκαν στο πρόσωπο και στα μάτια του κατά τη διάρκεια της νεκροψίας-νεκροτομής που έκαναν ιατροδικαστικοί.























































