ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αμερικανός Πρέσβης προειδοποίησε το Βερολίνο – Εάν συνεργαστείτε με τη Huawei με εμάς «τέλος»

Ο Αμερικανός Πρέσβης προειδοποίησε το Βερολίνο – Εάν συνεργαστείτε με τη Huawei με εμάς «τέλος»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σαφή προειδοποίηση προς τη Γερμανία να μην επιτρέψει στον κινεζικό κολοσσό τηλεπικοινωνιών Huawei να συμμετάσχει στην ανάπτυξη του δικτύου 5G, ειδεμή θα σταματήσουν την ανταλλαγή πληροφοριών με το Βερολίνο, έστειλαν χθες οι ΗΠΑ.

Το μήνυμα εστάλη στο Βερολίνο με επιστολή του Αμερικανού πρεσβευτή Ρίτσαρντ Γκρενέλ στον Γερμανό υπουργό Οικονομίας Πέτερ Άλτμαϊερ, την οποία έχει στη διάθεσή της η «Wall Street Journal».

Οι ΗΠΑ προσπαθούν με κάθε τρόπο πλέον να πείσουν τους εταίρους τους να μποϊκοτάρουν την Huawei επικαλούμενες λόγους ασφαλείας.

Η κινεζική εταιρεία ασφαλώς αρνείται τις κατηγορίες και έχει αναλάβει νομική δράση κατά της αμερικανικής κυβέρνησης.

Στην επιστολή προς τον Γερμανό υπουργό, η οποία φέρει ημερομηνία 8 Μαρτίου 2019, ο Αμερικανός πρεσβευτής τονίζει ότι η διασφάλιση των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων είναι υψίστης σημασίας για την άμυνα και τη συνεργασία στον τομέα της ανταλλαγής πληροφοριών, τονίζοντας τον κίνδυνο που μπορεί να θέσει σε αυτούς τομείς η Huawei.

Οι ΗΠΑ, αλλά και η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία έχουν απαγορεύσει στις εταιρείες τους να συνεργαστούν με τη Huawei για την ανάπτυξη δικτύου 5G.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραηλινός Υπ. Άμυνας Κατζ: Αμερικανικά μαχητικά πλήττουν το Ιράν από ισραηλινές βάσεις

Μυστικό έγγραφο του Πακιστάν: Σενάριο αστραπιαίας αμερικανικής εισβολής στο νότιο Ιράν

Φρίκη στο Μίσιγκαν: 47χρονος σκότωσε σύζυγο, έξι παιδιά και κατοικίδια, έβαλε φωτιά στο σπίτι και αυτοκτόνησε

Ισραήλ και Εμιράτα (ΗΑΕ) χαλύβδινη συμμαχία ενάντια στο Ιράν – Τι συμφώνησαν σε απόρρητες συναντήσεις

Νετανιάχου: Η συνάντηση με τον Τραμπ ήταν «από τις καλύτερες που είχαμε ποτέ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr