ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έλληνας ομογενής αυτόπτης μάρτυρας στο μακελειό στη Νέα Ζηλανδία – Τι λέει

Έλληνας ομογενής αυτόπτης μάρτυρας στο μακελειό στη Νέα Ζηλανδία – Τι λέει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Κλείσε το μαγαζί, πήγαινε σπίτι» είπε η Αστυνομία στον Έλληνα αυτόπτη μάρτυρα στη Νέα Ζηλανδία Δημήτρη Μερεντίτη, ο οποίος περιέγραψε τα όσα εκτυλίχθηκαν στην περιοχή της επίθεσης στα δύο τεμένη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Μερεντίτης είπε ότι σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα εντοπίστηκε νεκρός και ένας 14χρονος μέσα σε σχολείο.

Το κατάστημα του αυτόπτη μάρτυρα βρίσκεται κοντά στο σημείο της επίθεσης και η Αστυνομία, όπως ανέφερε, κάλεσε τους πολίτες να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους.

«Οι εντολές είναι όλοι στα σπίτια μας» είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα ο επίτιμος Έλληνας πρόξενος στο Ουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδία Γ. Νεονάκης είπε ότι «δεν υπάρχει ελληνικό όνομα στη λίστα με τους τραυματίες» και χαρακτήρισε το περιστατικό «μαύρη μέρα» για τη Νέα Ζηλανδία.

Ο πρώτος επίσημος απολογισμός, σύμφωνα με την πρωθυπουργό Τζασίντα Άρντερν, κάνει λόγο για 40 νεκρούς.

Διαβάστε περισσότερα…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια – Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί την πατρίδα»

Ο Φαραντούρης ζητά ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις νέες βιαιοπραγίες κατά Ελληνορθόδοξων στη Συρία

Σελεύκεια η προς Βήλω: Σύροι αλήτες τζιχαντιστές επιτέθηκαν (ξανά) σε Έλληνες της Συρίας

Ο Νίκος Δένδιας αποκάλυψε ότι πήγε στη Μόσχα 48 ώρες πριν τον πόλεμο για τους Έλληνες της Μαριούπολης – Ο Λαβρόφ τον διαβεβαίωνε ότι μία εισβολή στην Ουκρανία θα ήταν ανοησία!

Ο Νίκος Δένδιας με Ελληνοαυστραλούς δημοσιογράφους: «Διαπίστωσα με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη δύναμη, τη ζωντάνια και τη δυναμική του Ελληνισμού της Αυστραλίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr