Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεξιός βλαξ στην Ιταλία που πολεμούσε τα εμβόλια κόλλησε ανεμοβλογιά

Δεξιός βλαξ στην Ιταλία που πολεμούσε τα εμβόλια κόλλησε ανεμοβλογιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεμοβλογιά, Εμβόλιο, Ιταλία,

Δεξιός πολιτικός στην Ιταλία, που προέτρεπε τους πολίτες να μην κάνουν εμβόλια, κόλλησε ανεμοβλογιά. Αποτέλεσμα, να τον τρολάρουν άγρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Μασιμιλιάνο Φεντρίγκα νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο με συμπτώματα ανεμοβλογιάς, κάτι που πυροδότησε μια… καταιγίδα στη γειτονική χώρα -και όχι μόνο- διάθεση από τους πολίτες που έχουν αντίθετη άποψη.

Ειδικά στα social media έγινε… πάρτι.

Ο κυβερνήτης της ιταλικής επαρχίας του Φρίουλι – Βενέτσια Τζούλια έπεσε θύμα… ανελέητου γλεντιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν αποκάλυψε πως τον «χτύπησε» η εξαιρετικά μεταδοτική ιογενής εξανθηματική νόσος και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί για τον λόγο αυτό την προηγούμενη εβδομάδα.

Κάποιοι από τους διαδικτυακούς επικριτές του απέδωσαν αυτή την έκβαση στο… κάρμα και τον συμβούλευσαν να μην ξυθεί, ενώ άλλοι δεν δίστασαν να εκφράσουν τη χαρά τους για αυτό που έπαθε.

Ο δεξιός πολιτικός είχε καταγγείλει ως «σταλινικό» το διάταγμα Lorenzin στην Ιταλία, το οποίο από το 2017 καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό.

Ανάμεσα στις 12 νόσους που καταπολεμούν αυτές τις νόσους, είναι και η ανεμοβλογιά.

Ο νόμος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ο οποίος απαγορεύει παιδιά που δεν έχουν κάνει τα απαραίτητα εμβόλια να πάνε σχολείο και τιμωρεί με πρόστιμο 500 ευρώ τους ανυπάκοους γονείς, επιβλήθηκε έπειτα από μία επιδημία ιλαράς που ξέσπασε στη γειτονική χώρα.

Ο Φεντρίγκα, που έχει χαρακτηριστεί ως «αντιεμβολιαστής», κατά πολλούς πήρε αυτό που του άξιζε.

Ο Ιταλός πολιτικός έφυγε από το νοσοκομείο την προηγούμενη Δευτέρα (18/03) και ευχαρίστησε όσους του ευχήθηκαν περαστικά, ακόμη και αυτούς που τον ειρωνεύτηκαν.

Ανάμεσα σε αυτούς που τον κατακεραύνωσαν, ήταν και ο καθηγητής μικροβιολογίας και φανατικός υπέρμαχος τους εμβολιασμού, Ρομπέρτο Μπουριόνι.

Μάλιστα, το περιστατικό αυτό του έδωσε την ευκαιρία να χαρακτηρίσει τον πολιτικό της Λέγκα του Βορρά ως παράδειγμα προς αποφυγήν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας παρουσία του Λουίτζι Ντι Μάιο έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα για το πώς λύνουν τις διαφορές τους οι πολιτισμένες χώρες

Έφτιαξαν fake βίντεο πορνό με τη Μελόνι – Στη Δικαιοσύνη η πρωθυπουργός της Ιταλίας

Σύροι κι Αφγανοί σχεδίαζαν χτυπήματα σε Εβραϊκούς και Ισραηλινούς στόχους στην Ευρώπη

Απειλές Χούτι κατά της Ιταλίας: «Αν ξανά αποτρέψουν επίθεσή μας, τα πλοία της θα κινδυνεύσουν»

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν λέει τα καλύτερα για την Ιταλία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr