Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

75χρονη έσφαξε με μαχαίρι 7χρονο την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο του

75χρονη έσφαξε με μαχαίρι 7χρονο την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Ελβετία, Μαθητές,

Ένας 7χρονος μαθητής δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι μέσα στη μέση του δρόμου, στη Βασιλεία της Ελβετίας, ενώ επέστρεφε από το σχολείο του, από μια 75χρονη γυναίκα η οποία παραδόθηκε στην αστυνομία.

Το παιδί γύριζε με τα πόδια, μόνο του, από το σχολείο στο σπίτι όταν του επιτέθηκε η γυναίκα, γύρω στις 12.45 το μεσημέρι, τοπική ώρα.

Μια δασκάλα που περνούσε από την περιοχή με το ποδήλατό της, το εντόπισε λίγο αργότερα βαριά τραυματισμένο και κάλεσε αμέσως τις πρώτες βοήθειες, όμως το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Λίγη ώρα αργότερα, μια γυναίκα ηλικίας 75 ετών παρουσιάστηκε στην Αστυνομία και ομολόγησε ότι μαχαίρωσε το παιδί, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους της πράξης της.

Η γυναίκα συνελήφθη και οι αστυνομικοί ερευνούν ποια σχέση ή ποιες διαφορές μπορεί να είχε με την οικογένεια του 7χρονου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εύβοια: Φωτιστικό οροφής έπεσε και τραυμάτισε μαθήτρια μέσα σε τάξη – Οργή γονέων

Θεσσαλονίκη: Νεκρή με μια ζώνη στο λαιμό βρέθηκε 59χρονη σε διαμέρισμα στον Εύοσμο

Ζωγράφου: Συνελήφθη 54χρονος για τη δολοφονία της μητέρας και της αδελφής του

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές – Δύο συλλήψεις

Έφοδος στο ράντσο του Τζέφρι Έπσταϊν: Αναζητούν σορούς κοριτσιών που έπεσαν θύματα «θανατηφόρου κακοποίησης»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr