Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ένοχος ο πρώην στρίπερ για τα τρομοδέματα που έστειλε σε διάσημους επικριτές του Τραμπ

Ένοχος ο πρώην στρίπερ για τα τρομοδέματα που έστειλε σε διάσημους επικριτές του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πριν από έξι μήνες, οι Ηνωμένες Πολιτείες τέθηκαν σε κατάσταση γενικού συναγερμού, καθώς ταχυδρομήθηκαν τουλάχιστον 16 βόμβες σε διάσημους -και όχι μόνο- Αμερικανούς.

Η κινητοποίηση των αρχών οδηγήθηκε στα ίχνη ενός φανατικού υποστηρικτή του Ντόναλντ Τραμπ. Ο άντρας συνελήφθη και προφυλακίστηκε, καθώς θεωρήθηκε επικίνδυνος.

Την Πέμπτη εκδικάστηκε η υπόθεσή του και το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για όλες τις κατηγορίες, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί και το ύψος της ποινής που θα κλιθεί να εκτίσει.

Ο Σίζαρ Σαγιόκ, άλλοτε μέλος ακροδεξιών οργανώσεων, πρώην στρίπερ και νυν ακραίος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, ήθελε να «σωπάσει» τις επικριτικές φωνές κατά του Αμερικανού προέδρου.

Όντας τυφλός από τον φανατισμό του, ο άντρας από τη Φλόριντα έστειλε τουλάχιστον 16 βόμβες σε διάσημους, αλλά και πολιτικούς που είχαν καταφερθεί εναντίον του Αμερικανού προέδρου, μεταξύ των οποίων ήταν η Χίλαρι Κλίντον, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, Τζο Μπάιντεν, Τζορτζ Σόρος και πολλά άλλα μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου.

Το σχέδιο του Σαγιόκ δεν ευοδόθηκε, καθώς καμία από τις βόμβες δεν ενεργοποιήθηκε.

Ο άντρας από τη Φλόριντα βρισκόταν στη φυλακή από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν συνελήφθη.

Ζούσε σε ένα λευκό βαν, το οποίο είχε «ντύσει» με αφίσες και εικόνες του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και εικόνες των αντιπάλων του Ρεπουμπλικανού προέδρου, πάνω στις οποίες είχε σχεδιάσει στόχους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr