ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση: Επί Τσίπρα το 52% ζούσε καλύτερα - Στο 21,4% η ΝΔ του Μητσοτάκη
Οπλισμένοι και έτοιμοι: Γιατί οι ΗΠΑ δεν περιμένουν το «Gerald Ford» για να πλήξουν το Ιράν
Ο Τραμπ θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα ΑΠΟΡΡΗΤΑ για UFO και εξωγήινους
Ερντογάν: Η Τουρκία είναι έτοιμη να αναλάβει μονομερή στρατιωτική δράση «όπου υπάρχει απειλή»
Πολλά κιλά νεύρα! Ελέφαντας έσπασε αυτοκίνητα επειδή τον διέκοψαν ενώ έκανε σεξ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο βρετανικός στρατός προετοιμάζεται για ένα Brexit χωρίς συμφωνία. Το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας άνοιξε ένα επιχειρησιακό κέντρο σε ένα καταφύγιο για προστασία από επίθεση με ατομικά όπλα, στο κέντρο του Λονδίνου, μπροστά στο ενδεχόμενο ενός Brexit χωρίς συμφωνία, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος Τύπου.
Αυτό το κέντρο είναι εξοπλισμένο με όλες «τις απαραίτητες υποδομές» και διαθέτει «μια ομάδα έτοιμη να στηρίξει οποιαδήποτε επιχείρηση σε περίπτωση ανάγκης», εξήγησε ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου.
«Καθώς πλησιάζουμε σε μια πιθανή έξοδο (από την ΕΕ) χωρίς συμφωνία, αυτό θα είναι το μέρος όπου η απάντηση θα μπορούσε να συντονίζεται» σημείωσε ο αξιωματούχους.
Το καταφύγιο βρίσκεται κάτω από το κεντρικό κτίριο του υπουργείου Άμυνας στη συνοικία Ουάιτχολ, στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας.
Πρόκειται για εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται σε περίπτωση έκτακτης εθνικής ανάγκης, μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, το στρατιωτικό προσωπικό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στη μεταφορά τροφίμων, καυσίμων κι άλλων εμπορευμάτων στην περίπτωση που καταγραφούν προβλήματα στα σύνορα.
Τον Δεκέμβριο, ο υπουργός Άμυνας της Βρετανίας Γκάβιν Ουίλιαμσον ανακοίνωσε ότι 3500 στρατιωτικοί θα μπορούσαν να κινητοποιηθούν για να στηρίξουν τις κυβερνητικές υπηρεσίες, σε περίπτωση ανάγκης.























































