ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λαθρομετανάστες, Μεξικό, Μετανάστες, Πρόσφυγες,


















































Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
Temu-Shein: «Χαράτσι» τουλάχιστον 3 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές επέβαλε η ΑΑΔΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλής των Αντιπροσώπων απέρριψε το σχέδιο του Πενταγώνου να αποδεσμεύσει ποσό ύψους 1 δισ. δολαρίων προκειμένου να κατασκευαστεί ένα τμήμα του τείχους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό.
Ο υπηρεσιακός υπουργός Άμυνας Πάτρικ Σάναχαν ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι το υπουργείο του (DoD) μετέφερε το ποσό αυτό από άλλα κατασκευαστικά σχέδια του στρατού προκειμένου να βοηθήσει στην οικοδόμηση του τείχους που θέλει ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
Από την πλευρά του ο Δημοκρατικός βουλευτής και πρόεδρος της Επιτροπής, Άνταμ Σμιθ, είπε ότι η Επιτροπή δεν εγκρίνει την προτεινόμενη χρήση των πόρων του Πενταγώνου.
«Το DoD προσπαθεί να παρακάμψει το Κογκρέσο και την αντίθεση του αμερικανικού λαού στη χρήση των χρημάτων των φορολογουμένων για το χτίσιμο ενός άχρηστου τείχους και ο στρατός πληρώνει το τίμημα» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Σμιθ.
Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφαλείας (DHS) είχε ζητήσει από το Πεντάγωνο να κατασκευάσει αυτό το τμήμα του τείχους, μήκους 91 χιλιομέτρων, στην περιοχή του Ελ Πάσο, στο Τέξας.























































