Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι έκανε ένα τέρας πίσω από τον Αμερικανό υπουργό Εσωτερικών (βίντεο)

Τι έκανε ένα τέρας πίσω από τον Αμερικανό υπουργό Εσωτερικών (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο… τέρατα εμφανίστηκαν στην πλάτη του Ντέιβιντ Μπέρνχαρντ, πρώην λομπίστα στον τομέα της Ενέργειας και νέο υπουργό Εσωτερικών των ΗΠΑ.

Ο νέος υπουργός, πραγματοποιούσε τις προγραμματικές του δηλώσεις μπροστά στην Επιτροπή Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, όταν οι αστυνομικοί που ήταν επιφορτισμένοι με την Ασφάλεια της αίθουσας, άρχισαν να… χάνουν τα λογικά τους, μην πιστεύοντας στα μάτια τους.

Ανάμεσα στο κοινό, υπήρχαν όχι ένα αλλά δυο «τέρατα» έναν εκ των οποίων ήταν απόλυτα εμφανές στην κάμερα που βρισκόταν απέναντι από τον υπουργό.

Στην πραγματικότητα το επικό αυτό τρολάρισμα, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια διαμαρτυρία οικολογικών οργανώσεων, σύμφωνα με τις οποίες ο Μπέρνχαρντ «είναι η προσωποποίηση της σύγκρουσης συμφερόντων».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ: Απαγγελία κατηγοριών κατά πρώην μηχανικών της Google για κλοπή δεδομένων και διοχέτευσή τους «στο Ιράν»

Επιστολή στον ΟΗΕ: Το Ιράν «ούτε επιδιώκει την ένταση ούτε τον πόλεμο»

Η μεγαλύτερη αρμάδα μετά το Ιράκ: 40.000 στρατιώτες του Τραμπ στις ιρανικές ακτές

Οπλισμένοι και έτοιμοι: Γιατί οι ΗΠΑ δεν περιμένουν το «Gerald Ford» για να πλήξουν το Ιράν

Ο Τραμπ θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα ΑΠΟΡΡΗΤΑ για UFO και εξωγήινους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr