ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρίτη ήττα για την Τερέζα Μέι . Οι Βρετανοί βουλευτές καταψήφισαν (ξανά) τη συμφωνία του Brexit με 344 ψήφους έναντι 286 υπέρ.
Στον απόηχο του αποτελέσματος, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ ανακοίνωσε τη σύγκληση έκτακτης Συνόδου Κορυφής στις 10 Απριλίου, δύο ημέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία που είχε το Λονδίνο για να περάσει τη συμφωνία.
«Θα συνεχίσω να μάχομαι για ένα συντεταγμένο Brexit», υπογράμμισε η Μέι μετά το πέρας της ψηφοφορίας προειδοποιώντας ωστόσο ότι τώρα η χώρα θα πρέπει να αποχωρήσει από την Ένωση στις 12 Απριλίου, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για να νομοθετηθεί μία συμφωνία.
Ο ηγέτης των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν την προκάλεσε να προκηρύξει εκλογές, εφόσον δεν σκοπεύει να αλλάξει τη συμφωνία.






















































