Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκ: Πατέρας και γιος σκότωσαν αρκούδα και αρκουδάκια σε χειμερία νάρκη (βίντεο)

Σοκ: Πατέρας και γιος σκότωσαν αρκούδα και αρκουδάκια σε χειμερία νάρκη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οργή, φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο που καταγράφει την στιγμή που ένας πατέρας με τον γιο του σκοτώνουν μια μαύρη αρκούδα και τα νεογέννητα αρκουδάκια της, που ήταν σε χειμερία νάρκη.

Στις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η «Humane Society» φαίνονται ο Άντριου Ρένερ, 41 ετών, και ο 18χρονος γιος του Όουεν να πλησιάζουν με τα σκι τους τη φωλιά της αρκούδας στο Esther Island και να πυροβολούν την ανυπεράσπιστη αρκούδα και τα μικρά αρκουδάκια.

Οι θρασύτατοι κυνηγοί, μάλιστα, αμέσως μετά πανηγυρίζουν για το «κατόρθωμά» τους και δίνουν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον.

»Ένας από αυτούς ακούγεται να λέει ότι «δεν θα καταφέρουν ποτέ να μας συνδέσουν με αυτό».

Στη συνέχεια, τραβάνε την άψυχη αρκούδα έξω από την κρυψώνα της και βγάζουν περήφανοι φωτογραφίες με το κουφάρι της, ενώ μετά από λίγες μέρες, επιστρέφουν και πάλι στο σημείο, όπου επιχειρούν να σβήσουν τα ίχνη τους.

Τους δύο κυνηγούς έκανε «τσακωτούς» η κάμερα που είχε τοποθετηθεί προκειμένου οι επιστήμονες να παρακολουθούν τις τρεις αρκούδες στο πλαίσιο ερευνητικού προγράμματος.

Ο Άντριου Ρένερ καταδικάστηκε σε 5 μήνες φυλάκιση και 20.000 δολάρια πρόστιμο ενώ ο γιος του υποχρεώθηκε σε κοινωνική εργασία ενώ και για τους δύο ανακλήθηκε η άδεια του κυνηγού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr