ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ατλάντα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ),

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
Αποκάλυψη Politico: Πυρηνική συνεργασία Γαλλίας και Ρωσίας στη Γερμανία εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο λάθος σημείο την λάθος ώρα βρέθηκε -κυριολεκτικά- ένας άνδρας στην Ατλάντα των ΗΠΑ, ο οποίος έχασε την ζωή του επειδή χτύπησε την λάθος πόρτα.
Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, το θύμα, ηλικίας μόλις 19 ετών, επισκέφθηκε σπίτι, στο οποίο νόμιζε πως διέμενε η κοπέλα του. Επειδή, όμως, κανείς δεν του άνοιγε άρχισε να απομακρύνεται από το σημείο.
Τότε ο 32χρονος ένοικος του διαμερίσματος βγήκε στο μπαλκόνι και οι δύο άνδρες άρχισαν σύντομα να λογομαχούν μέχρι που ο πρώτος πήρε μια καραμπίνα και τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στο λαιμό.
Ο δράστης παρέμεινε στο σημείο και συνελήφθη ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στη φυλακή, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.
Σύμφωνα με τους συγγενείς του, προσπαθούσε να προστατεύσει την οικογένειά του και τα 5 παιδιά του, καθώς νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα κάποιος του είχε κλέψει το φορτηγάκι του.






















































