Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

19χρονος πέθανε γιατί χτύπησε την λάθος πόρτα

19χρονος πέθανε γιατί χτύπησε την λάθος πόρτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο λάθος σημείο την λάθος ώρα βρέθηκε -κυριολεκτικά- ένας άνδρας στην Ατλάντα των ΗΠΑ, ο οποίος έχασε την ζωή του επειδή χτύπησε την λάθος πόρτα.

Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, το θύμα, ηλικίας μόλις 19 ετών, επισκέφθηκε σπίτι, στο οποίο νόμιζε πως διέμενε η κοπέλα του. Επειδή, όμως, κανείς δεν του άνοιγε άρχισε να απομακρύνεται από το σημείο.

Τότε ο 32χρονος ένοικος του διαμερίσματος βγήκε στο μπαλκόνι και οι δύο άνδρες άρχισαν σύντομα να λογομαχούν μέχρι που ο πρώτος πήρε μια καραμπίνα και τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στο λαιμό.

Ο δράστης παρέμεινε στο σημείο και συνελήφθη ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στη φυλακή, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τους συγγενείς του, προσπαθούσε να προστατεύσει την οικογένειά του και τα 5 παιδιά του, καθώς νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα κάποιος του είχε κλέψει το φορτηγάκι του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Οι Αμερικανοί ανέπτυξαν ειδική δύναμη κρούσης ντρόουν LUCAS στη Μέση Ανατολή

Συνάντηση Πούτιν-Γουίτκοφ: Χωρίς συμφωνία, αλλά χαρακτηρίστηκε «χρήσιμη και εποικοδομητική» από το Κρεμλίνο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr