ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άνοιξαν τα πρώτα καταστήματα πώλησης κάνναβης στον Καναδά (φωτο)

Άνοιξαν τα πρώτα καταστήματα πώλησης κάνναβης στον Καναδά (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καναδάς, Κάνναβη, Φωτογραφίες, Χασίς,

Τα πρώτα ιδιωτικά καταστήματα πώλησης κάνναβης άνοιξαν τη Δευτέρα στο Οντάριο, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των καταναλωτών της επαρχίας, της πλέον πυκνοκατοικημένης του Καναδά, σχεδόν έξι μήνες μετά τη νομιμοποίηση της ουσίας για ψυχαγωγικούς σκοπούς.

Μετά τη νομιμοποίησή της την 17η Οκτωβρίου, οι κάτοικοι του Οντάριο δεν μπορούσαν να προμηθευτούν κάνναβη παρά μονάχα παραγγέλλοντάς την διαδικτυακά από την κυβερνητική υπηρεσία διανομής.

Στο Τορόντο, δεκάδες άνθρωποι κατασκήνωσαν όλη τη νύχτα μπροστά από τη μοναδική μπουτίκ, που ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό.

Στην Οττάβα, ένας καταναλωτής είπε ότι περίμενε δύο ώρες στο κρύο προκειμένου να είναι ο πρώτος πελάτης του καταστήματος Fire and Flower.

«Είναι η απαρχή της πώλησης σε λιανική στο Οντάριο, τη μεγαλύτερη αγορά του Καναδά, επομένως έχουμε μεγάλες προσδοκίες από το κατάστημά μας» ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Τρέβορ Φένκοτ, ο διευθυντής του Fire and Flower.

«Προσδοκάμε σε καλές πωλήσεις σήμερα» υπογράμμισε, ενώ πελάτες είχαν κατακλύσει το κατάστημά του, στην καρδιά της Οττάβας.

Ο Καναδάς έγινε τον Οκτώβριο η δεύτερη χώρα στον κόσμο που νομιμοποίησε την κατοχή και κατανάλωση κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς, πέντε χρόνια μετά την Ουρουγουάη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διακινούσαν κάνναβη με ταχυδρομικά δέματα – Συνελήφθησαν δύο άνδρες, 18 και 24 ετών και μία 21χρονη γυναίκα

Μαρκ Κάρνεϊ: Ο Καναδάς καταδικάζει την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση σε ελληνορθόδοξη εκκλησία της Ιορδανίας

Πέντε Τούρκοι συνελήφθησαν για διακίνηση και καλλιέργεια κάνναβης στα Εξάρχεια – Έβγαλαν πάνω από 200.000 ευρώ

Δίκτυα που συνδέονται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα έχουν διεισδύσει σε καναδικούς θεσμούς

Στην αντεπίθεση ο Καναδάς – Θα επιβάλει δασμούς έως 50% σε αμερικανικά προϊόντα από τις 8 Σεπτεμβρίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr