ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε καλό κλίμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Μέι – Κόρμπιν

Σε καλό κλίμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Μέι – Κόρμπιν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση μεταξύ της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι και του ηγέτη των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, σύμφωνα με όσα μεταδίδει δημοσιογράφος της Daily Mirror, που επικαλείται τον ίδιο.

Η δίωρη μεταξύ τους συνάντηση φαίνεται πως πήγε καλά, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αναμένεται να υπάρξει και νέα συνάντηση πολύ σύντομα.

Νωρίτερα πάντως, η κυβέρνηση της Τερέζα Μέι δέχθηκε ένα ακόμα πλήγμα, καθώς κυβερνητικός αξιωματούχος της ομάδας διαπραγμάτευσης του Brexit, δήλωσε την παραίτησή του, ευχαριστώντας πάντως την πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη.

Ο Κρις Χίτον-Χάρις, υφυπουργός Brexit, δήλωσε ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει μια περαιτέρω αναβολή στην αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επίτροπος Εμπορίου ΕΕ: Τίποτα δεν θεωρείται συμφωνημένο με τις ΗΠΑ για τους δασμούς μέχρι να συμφωνηθούν όλα

Στα 71 δισ. δολάρια το κόστος ανασυγκρότησης της Γάζας – Κατεστραμμένες οι περισσότερες κατοικίες και σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις

Φαραντούρης για Κύπρο, οριοθέτηση ΑΟΖ και Κυπριακό στο Ευρωκοινοβούλιο

Βρετανία: Κρίσιμες εκλογές την Πέμπτη – Δυσοίωνα τα μηνύματα για την κυβέρνηση Στάρμερ

Ο Νίκος Δένδιας υπογράμμισε στον Άντριους Κουμπίλιους «τις πάγιες ελληνικές θέσεις ως προς τα κριτήρια επιλεξιμότητας» στο «SAFE»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr