ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Πακιστάν έχει «αξιόπιστες πληροφορίες» ότι η Ινδία θα του επιτεθεί αυτόν τον μήνα, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Σαχ Μαχμούντ Κουρέσι την Κυριακή.
Η επίθεση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μεταξύ 16 και 20 Απριλίου, τόνισε ο ίδιος.
Να υπενθυμίσουμε εδώ, ότι τόσο το μουσουλμανικό Πακιστάν όσο και η πολυθεϊστική Ινδία είναι πυρηνικές δυνάμεις.
Στις 14 Φεβρουαρίου φέτος ένα όχημα φορτωμένο με εκρηκτικά, σε αποστολή αυτοκτονίας από τζιχαντιστές που εδρεύουν στο Πακιστάν, επιτέθηκε σε στόχο του ινδικού στρατού στο Κασμίρ.
Από την ισχυρή έκρηξη σκοτώθηκαν 40 Ινδοί παραστρατιωτικοί αστυνομικοί.
Στις 27 Φεβρουαρίου η Ινδία απάντησε, εξαπολύοντας αεροπορική επιδρομή σε στρατόπεδο εκπαίδευσης τζιχαντιστών στο Πακιστάν.
Την επόμενη ημέρα το Πακιστάν κατέρριψε ένα ινδικό μαχητικό αεροσκάφος και αιχμαλώτισε τον πιλότο του, τον οποίο αργότερα απελευθέρωσε.
Ο Πακιστανός υπουργός Εξωτερικών δεν αποκάλυψε πώς και έχει τόσο ακριβείς πληροφορίες στη διάθεσή του για μια επικείμενη νέα επίθεση της Ινδίας στο έδαφος του Πακιστάν, ωστόσο, τόνισε ότι έδωσε την πληροφορία στη δημοσιότητα μετά τη σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού του, Ιμράν Καν.























































