ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου συζήτησαν για εξοπλιστικά, ενέργεια, διασυνδεσιμότητα, ασφάλεια και ανθεκτικότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Ουίλιαμ Μπαρ διαβεβαίωσε την Πέμπτη ότι από την έρευνα του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ δεν διαπιστώθηκε πως ο πρόεδρος της χώρας Ντόναλντ Τραμπ ή στελέχη του επιτελείου του συνεργάστηκαν με τη Ρωσία στις προεδρικές εκλογές του 2016.
Από την έρευνα «δεν διαπιστώθηκε ότι στελέχη του προεκλογικού επιτελείου του Τραμπ συνωμότησαν ή συντονίστηκαν με τη ρωσική κυβέρνηση στις ενέργειες ανάμειξής της στις εκλογές» επισήμανε ο Μπαρ σε μια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Σύμφωνα με τον Ούιλιαμ Μπαρ, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος «δεν ενήργησε» προκειμένου να εμποδίσει την έρευνα για τη Ρωσία.
Όπως σημείωσε ο ίδιος, η έρευνα του ειδικού εισαγγελέα δεν αποκάλυψε στοιχεία ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ παρακώλυσε την έρευνα ούτε ότι εκείνος ή στελέχη της προεκλογικής ομάδας του συνωμότησαν με τη Ρωσία.
«Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης κι εγώ καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι τα στοιχεία που συνέλεξε ο ειδικός εισαγγελέας δεν είναι επαρκή ώστε να καθοριστεί ότι ο πρόεδρος διέπραξε το αδίκημα της παρακώλυσης της δικαιοσύνης».






















































