ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απελπίστηκε όταν διαπίστωσε πως ψήφισε λάθος κόμμα ένας άνδρας από την Ινδία και αποφάσισε να τιμωρήσει τον εαυτό του… κόβοντας το δάχτυλό του.
Ο Παουάν Κουμάρ μπέρδεψε τα σύμβολα των κομμάτων όταν παρουσιάστηκαν στην ηλεκτρονική συσκευή ψηφοφορίας και επέλεξε το κόμμα του πρωθυπουργού, Ναρέντα Μόντι, στις εθνικές εκλογές στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές.
«Ήθελα να ψηφίσω τον ελέφαντα και ψήφισα το λουλούδι», εξήγησε ο Κουμάρ, ο οποίος έτρεξε στο σπίτι του και έκοψε τον δείκτη του!
Αν και η ψηφοφορία διεξάγεται ηλεκτρονικά στην Ινδία, ο δείκτης κάθε ψηφοφόρου μουτζουρώνεται με μελάνι αφού ψηφίσει, ώστε να μην μπορεί να ξαναψηφίσει.
Ο ελέφαντας είναι το σύμβολο του συνασπισμού που είναι αντίπαλος του Ναρέντρα Μόντι στο Ουτάρ Πραντές, ενώ το άνθος του λωτού είναι το σύμβολο του κυβερνώντος κόμματος.























































