ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ υποσχέθηκε να αγωνισθεί εναντίον κάθε τύπου ψευδών πληροφοριών στην προεκλογική εκστρατεία ενόψει των προσεχών ευρωεκλογών που θα διεξαχθούν από τις 23 έως τις 26 Μαΐου.
«Όταν οι κυβερνήσεις διατυπώνουν ισχυρισμούς σχετικά με την ΕΕ ή με την Κομισιόν που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, θα απαντάμε στους ισχυρισμούς αυτούς», δήλωσε ο Γιούνκερ σε συνέντευξη που θα δημοσιευθεί στο φύλλο των εφημερίδων του γερμανικού ομίλου μέσων ενημέρωσης Funke την Τρίτη.
«Θα το κάνω εγώ ο ίδιος τις επόμενες εβδομάδες πριν από τις εκλογές», διαβεβαίωσε.
Ο Γιούνκερ προειδοποίησε εναντίον κάθε απόπειρας να χειραγωγηθούν οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι.
«Είδα ήδη απόπειρες να επηρεασθεί η εκλογή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μέσω χειραγωγήσεων, που προέρχονται από πολλά μέρη, όχι μόνο απ’έξω από την ΕΕ», τόνισε.
«Κράτη μέλη της Ένωσης προσπαθούν επίσης να οδηγήσουν το εκλογικό σώμα προς μια ορισμένη κατεύθυνση με ψευδείς πληροφορίες», εκτιμά ο πρόεδρος της Κομισιόν.
«Η Επιτροπή είναι έτοιμη να καταπολεμήσει όλο αυτό», επέμεινε.
Ιδιαίτερα ο εθνικιστής πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν στοχοθετεί τακτικά τον Γιούνκερ.























































