Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πόμπεο και Λαβρόφ συνομίλησαν για τη Βενεζουέλα και αντάλλαξαν κατηγορίες

Πόμπεο και Λαβρόφ συνομίλησαν για τη Βενεζουέλα και αντάλλαξαν κατηγορίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας μίλησε για «καταστροφική επιρροή» των ΗΠΑ στην Βενεζουέλα κατά την διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας του με τον Aμερικανό ομόλογό του Μάικ Πόμπεο, που έγινε με αμερικανική πρωτοβουλία.

Ο Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι «η ανάμειξη της Ουάσινγκτον στις υποθέσεις της Βενεζουέλας αποτελούν κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου» και ότι «αυτή η καταστροφική επιρροή δεν έχει καμία σχέση με την δημοκρατία», σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Από την πλευρά του ο Μάικ Πομπέο είπε στον Λαβρόφ ότι η Μόσχα «αποσταθεροποιεί» την Βενεζουέλα και ζήτησε από την Ρωσία να σταματήσει να υποστηρίζει τον Νικολάς Μαδούρο.

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών είπε στον Ρώσο ομόλογό του ότι «η επέμβαση της Ρωσίας και της Κούβας είναι αποσταθεροποιητική για την Βενεζουέλα και για τις διμερείς σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας», ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στρατηγική σιωπή: Στην Ουάσιγκτον ο Νετανιάχου για σύνοδο «κεκλεισμένων των θυρών» υπό τον φόβο του Ιράν

Ο Νετανιάχου ταξιδεύει στις ΗΠΑ για να συναντήσει τον Τραμπ

Μήνυμα Λαβρόφ σε Ευρώπη: «Οι ΗΠΑ θα σας εγκαταλείψουν αν στείλετε στρατό στην Ουκρανία»

Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα υποδεχθεί τον Κινέζο Πρόεδρο στον Λευκό Οίκο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr